News

Imagini dramatice din timpul cutremurului din Croația. O mamă, îngenuncheată de durere când își găsește copilul mort. Video

29.12.2020 | 18:08
Imagini dramatice din timpul cutremurului din Croatia O mama ingenuncheata de durere cand isi gaseste copilul mort Video
ADVERTISEMENT

Un cutremur cu magnitudinea 6,6 s-a produs marți după amiaza în Croația. Imaginile de la fața locului sunt de-a dreptul terifiante și arată amploarea evenimentului.

Panică generală, clădiri prăbușite, oameni scoși de sub dărâmături, reporteri de la televiziune panicați, strigăte de durere, toate alcătuiesc un peisaj de coșmar pentru poporul croat în aceste zile.

ADVERTISEMENT

În mediul virtual au început să apară deja mai multe imagini de-a dreptul tulburătoare după cutremurul din Croația. Acestea arată gravitatea seismului care a lovit marți statul din centrul Europei.

Imagini dramatice din timpul cutremurului din Croația

Finalul de an 2020 vine cu o nouă tragedie. Un cutremur cu magnitudinea 6,6 a avut loc marţi în oraşul Petrinja, din Croaţia. Filmările de la faţa locului arată oameni salvaţi în ultima clipă de sub dărâmături, clădiri prăbușite și foarte multă panică și durere.

ADVERTISEMENT

Fără îndoială, cea mai terifiantă imagine de la drama naturală produsă în cursul acestei zile este cea în care o femeie află de moartea copilului său. Momentul, unul extrem de dureros, a fost surprins de o televiziune croată.

Imediat după ce prezentatorul oferă legătura reporterei aflată pe teren, pe fundal se aud strigătele de durere ale femeii. Cu foarte mare dificultate, trimisul la fața locului poate să își mențină concentrarea și să transmită informații.

ADVERTISEMENT

Imagini live cu seismul din Croația, surprinse de camerele TV

Un impact emoțional extrem de puternic au avut și imaginile în care seismul a fost surprins în transmisiune directă de televiziunile din Croația.

Chiar în momentul în care cutremurul de 6,6 pe Richter a lovit zona Petrinja, primarul acestei localități, Darinko Dumbovic, oferea un interviu în fața jurnaliștilor. Panica a lovit imediat întreaga echipă mass-media.

ADVERTISEMENT

La postul TV N1 din Croația, momentul cutremurului a fost prins live în timpul unui interviu. Transmisiunea s-a mutat apoi în studio, acolo unde cu mare dificultate prezentatoarea a reușit să transmită știrile.

Nu doar în Croația s-a resimțit acest cutremur extrem de puternic. În țara vecină, Slovenia, parlamentarii au resimțit seismul chiar în timpul unei ședințe de plen care era transmisă în direct.

Până la această oră, autoritățile din Croația anunță că seismul a provocat pagube semnificative în oraşul istoric Petrinja, primarul afirmând că jumătate din localitate a fost distrusă. De asemenea, centrala nucleară Krsko din Slovenia a fost oprită din precauţie.

ADVERTISEMENT
Tags: