News

Imagini dramatice în Capitală. O asistentă medicală se odihneşte într-o cutie fiindcă în spital nu mai sunt paturi sau scaune libere

O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București se odihneşte într-o cutie.
18.10.2021 | 10:12
Imagini dramatice in Capitala O asistenta medicala se odihneste intro cutie fiindca in spital nu mai sunt paturi sau scaune libere
ADVERTISEMENT

Lupta cu coronavirusul a atins cifre alarmante în țara noastră, iar medicii sunt epuizați. Dimensiunile dezastrului arată chiar că aceștia nu mai au nici măcar un scaun liber unde să se poată odihni.

Imaginile dezastrului din spitale. O asistentă stă într-o cutie

Pentru că nu mai avea un loc disponibil unde să stea, o asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București nu a avut altă soluție decât să stea într-o cutie.

ADVERTISEMENT

Pentru că paturile erau deja ocupate cu pacienți internați în stare gravă, iar pe scaunele unității medicale se aflau oameni care așteptau un loc în spital, asistenta nu a mai avut altă soluție pentru a se odihni.

În același timp, urgențele continuă să sosească, chiar dacă unitatea medicală este deja ocupată.

ADVERTISEMENT

Drama din spitalele românești. Fără locuri nici pe scaune

Imaginea a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Ro Vaccinare, iar tot acolo a fost transmis și un mesaj pentru toți românii, după ce s-a atras atenția asupra faptului că situația îmbolnăvirilor cu coronavirus din țară este una dramatică.

Astfel, s-a făcut un apel pentru ca românii să se vaccineze împotriva noului coronavirus, deoarece este cea mai bună soluție pe care o avem în acest moment pentru a scăpa de o infecție.

ADVERTISEMENT

Totodată, doar prin vaccin putem să evităm o internare în spital, mai ales în condițiile în care unitățile medicale sunt deja supraaglomerate, iar medicii sunt epuizați.

„Epuizare… O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU.

ADVERTISEMENT

Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină!

Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri. Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19.

Imagine: Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București”, a transmis Ro Vaccinare pe pagina de Facebook.

Valul patru al pandemiei face ravagii în țară. Tot mai mulți oameni ajung în spitale cu forme grave ale Covid-19, iar pentru mulți dintre ei poate fi deja prea târziu.

ADVERTISEMENT