News

Imagini dramatice în fața Spitalului Floreasca. Un om a zăcut ore în şir în fața unității medicale. Anchetă deschisă în acest caz / Update Video

28.06.2020 | 12:22
Imagini dramatice in fata Spitalului Floreasca Un om a zacut ore in sir in fata unitatii medicale Ancheta deschisa in acest caz  Update Video
ADVERTISEMENT

Imagini cu adevărat revoltătoare au fost filmate în București în ultimele zile. Martorii prezenți în fața Spitalului Floreasca au filmat un bărbat care a stat ore bune chiar în fața unității medicale.

UPDATE, ora 13.10: Omul nu a murit aşa cum se anunţase iniţial, ci ar fi fost identificat ulterior de poliţişti şi dus la spitalul Obregia. Acesta ar fi fost într-o stare avansată de ebrietate.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Floreasca au precizat că, deşi l-au rugat pe acesta să se interneze, el nu a dorit şi chiar a fost recalcitrant.

Ştire iniţială: Anchetă deschisă la Spitalul Floreasca,

Din spusele martorilor, nicio persoană din spital nu a intervenit să îl ridice și să-i verifice starea de sănătate bărbatului în cauză.

ADVERTISEMENT

Din imaginile surprinse în noaptea de joi spre vineri se observă cum un cadru medical se apropie la nici doi metri de bărbatul care zăcea pe caldarâm, dar doar pentru a prelua un pachet de la aparținătorii unui pacient internat în spital.

După această tragedie, reprezentanții Spitalului Floreasca spun că se fac verificări și că bărbatul respectiv ar fi refuzat să fie consultat de medici, pentru că era într-o stare avansată de ebrietate, anunță Digi24.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul care a postat imaginile pe Facebook scria că bărbatul a stat ore în șir pe trotuar, în fața spitalului, și nimeni nu i-a acordat atenție.

Chiar medicul de gardă ar fi ieșit la un moment dat din spital, dar nu s-a apropiat de acest bărbat. Nici paza spitalului și nici trecătorii nu ar fi încercat să îl ajute.

ADVERTISEMENT

Propaganda de partid transmisă prin toate canalele Mass media care este sub controlul Serviciile Secrete spune asa: "Spitalele sunt pline". Cea mai buna dovadă este aceasta filmare a mea de aseară. Se vede extrem de clar cum secția de la UPU a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca este complet GOALĂ. În acest timp bolnavii zac lângă gardul spitalului.Criminalilor.

Nai-post ni Maria Cristea noong Biyernes, Hunyo 26, 2020

Verificări preliminare începute în acest caz

Conform sursei citate, conducătorii spitalului din București spune că început verificări preliminare și că, din primele informații oferite de personalul care a fost de gardă, bărbatul ar fi intrat în zona de triaj, dar apoi ar fi plecat și s-ar fi culcat în fața spitalului.

Din primele informații, se pare că medicii ar fi încercat să-l ajute, dar bărbatul ar fi devenit agresiv, astfel că la un moment dat paza spitalului ar fi chemat poliția în ajutor.

După aceste întâmplări, bărbatul ar fi cumpărat alcool de la un magazin din apropierea spitalului, chiar dacă era deja în stare de ebrietate, potrivit reprezentanților spitalului.

ADVERTISEMENT