News

Imagini dramatice în Suceava. Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână. Cum au reuşit pompierii să îl scoată

25.02.2021 | 16:31
Imagini dramatice in Suceava Un barbat de 88 de ani a cazut intro fantana Cum au reusit pompierii sa il scoata
ADVERTISEMENT

Imagini dramatice în Suceava. Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână extrem de adâncă, iar echipajele de pompieri au demarat ample acțiuni pentru salvarea acestuia.

Evenimentul a avut loc joi după-amiază, în satul Mironu din comuna Valea Moldovei și s-a încheiat cu extragerea victimei, după o procedură specială, date fiind condițiile dificile.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la ISU, intervenția a fost îngreunată de faptul că, fântâna este construită din tuburi, cu o adâncime de 22 de metri și cu diametrul la suprafață de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre bază, formând un con.

Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână în Suceava. Cum au reușit pompierii să îl scoată

Imagini dramatice în Suceava. Un bărbat de 88 de ani a căzut într-o fântână. Cum l-au scos pompierii

ADVERTISEMENT

Acțiune amplă de salvare în județul Suceava, joi după-amiază. Pompierii din zonă au acționat pentru extragerea unui bărbat de 88 de ani, care a căzut într-o fântână, în satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Operațiunea a fost una extrem de dificilă, dat fiind faptul că fântâna este construită din tuburi, cu o adâncime de 22 de metri și cu diametrul la suprafață de doar 50 de centimetri, fiind mai redus spre bază, formând un con.

ADVERTISEMENT

Întrucât diametrul fântânii era extrem de îngust, pompierii militari au echipat și au asigurat un voluntar din localitate, cu o talie care i-a permis acestuia să ajungă la victimă.

Voluntarul a putut fi coborât în fântână și a asigurat bătrânul, iar ulterior cei doi au fost extrași la suprafață de pompieri.

ADVERTISEMENT

Care este starea bărbatului căzut în fântână

Bărbatul de 88 de ani se afla în stare de semiconștiență în momentul în care a fost scos din fântână. În aceste condiții, el a fost preluat de către echipajul de prim ajutor, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior l-a predat echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Bătrânul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

ADVERTISEMENT
Tags: