Life

Imagini dramatice surprinse de doi pescari. Au rămas șocați după capturarea unui rechin: „Cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut în ocean”. Video

Doi pescari au trăit un moment extrem de rar pe mare. Aceștia au reușit să captureze un rechin, care fusese deja cina unui alt animal. Ei au filmat întreaga întâmplare.
05.04.2022 | 19:20
Imagini dramatice surprinse de doi pescari Au ramas socati dupa capturarea unui rechin Cel mai nebunesc lucru pe care lam vazut in ocean Video
ADVERTISEMENT

Doi pescari au avut parte de o adevărată aventură. Aceștia au prins un rechin, după ore întregi în care s-au luptat cu animalul feroce al oceanului.

Momentul în care doi pescari prind un rechin devorat de un altul. S-au luptat cinci ore

Nu mică le-a fost surpriza când au realizat ce captură au făcut, de fapt. Imaginile au fost filmate de unul dintre pescari, care le-a făcut apoi publice și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre australienii Shaun Whale și Sammy Hitzke, care nu s-au dat bătuți până nu au văzut rechinul capturat. Mai bine de 4 ore jumătate s-au luptat aceștia cu bestia, dar doar pentru a descoperi că acesta a fost mâncat de un alt rechin.

Sammy Hitzke a rămas absolut șocat de această descoperire și a spus că nu se gândea vreodată că va găsi un rechin ciopârțit efectiv de un altul, despre care a spus că este „un adevărat prădător al adâncurilor”.

ADVERTISEMENT

“Am pescuit mult, am petrecut mult timp pe apă și niciodată nu m-am gândit că voi găsi un rechin zimbru mâncat de ceva, care îmi imaginez că a fost absolut masiv. Acesta este un adevărat prădător al adâncurilor. Acum este doar hrană pentru un alt rechin”, a spus Sammy Hitzke.

“Aceasta este o descoperire de neuitat”, a mai spus pescarul.

Pescarul care a postat întreaga întâmplare pe pagina sa de YouTube a descris-o ca fiind una „epică”

ADVERTISEMENT

“Este epic, de-a dreptul epic. Îi lipsesc trei sferturi din el. Este un adevărat monstru al adâncurilor”, a declarat bărbatul.

Descoperire rară în adâncuri. Ce au observat doi pescari

Descoperirea făcută de cei doi pescari australieni este deosebit de rară, după cum au mărturisit. De asemenea, aceștia erau extenuați după ce s-au luptat ore în șir cu animalul.

ADVERTISEMENT

“Sunt absolut extenuat, dar acesta ar putea fi cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată în ocean”, a spus Shaun Whale.

ADVERTISEMENT