News

Imagini dure de la tragedia din Arad! Un TIR a spulberat pe trecerea de pietoni o femeie și un copil de 6 ani. Video cu puternic impact emoțional

16.08.2019 | 08:36
Un copil de 6 ani a murit în urma accidentului. Sursa foto - facebook

Imagini dure de la tragedia din Arad surprinse de martori. Aceștia au filmat scene cu adevărat dramatice în urma accidentului din Lipova. Un copil de 6 ani și o femeie de 30 de ani au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni, pe DN7. Pe internet au ajuns câteva cadre filmate la scurt timp după impactul teribil. Astfel, în jurul orei 19.30, un șofer de TIR în vârstă de 39 de ani a comis un accident înfiorător. VEZI IMAGINILE AICI

Imagini dure de la tragedia din Arad!

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad de la punctul din Lipova, pentru a acorda primul ajutor celor răniți, respectiv echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad pentru a face măsurătorile specifice și pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident. Sirenele au spart liniștea serii și medicii au încercat tot ce a fost omenește posibil.

Din păcate, copilul de 6 ani din Șiria nu a mai putut fi salvat de doctori în ciuda eforturilor depuse. Tânăra de 30 de ani, care, din primele informații, îi era mătușă, a fost și ea transportată în stare gravă la spital. La locul tragediei au venit rudele copilului mort. Scene sfâșietoare au urmat, dar și momente tensionate cu poliția, spun martorii. Oamenii legii l-au testat cu etilotest pe șofer, iar rezultatul a fost unul negativ.

Imagini dure de la tragedia din Arad! Accident
Martorii au povestit polițiștilor cum s-a petrecut totul. Sursa foto – facebook

Un TIR a spulberat pe trecerea de pietoni o femeie și un copil de 6 ani

Polițiștii au deschis acum un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Aproximativ 4 ore, pe DN7 s-a circulat alternativ pe un sens de mers, ca urmare a accidentului rutier, oamenii legii încercând să adune cât mai multe date posibile. Conform martorilor, în momentul în care cei doi traversau DN7 pe trecerea de pietoni din apropierea Mănăstirii Maria Radna, au fost surprinși și accidentați de un autotren.

„Astăzi, în jurul orei 19.27, un bărbat de 39 ani, din București, a condus o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, sens de mers Arad-Deva, iar la km. 512+650 m., a surprins și accidentat o femeie de 30 de ani, din Mâsca, și un copil de 6 ani, din Șiria care erau angajați în traversarea DN 7 pe trecerea de pietoni. Accidentul de circulație s-a soldat cu decesul minorului de 6 ani și rănirea gravă a femeii de 30 ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările s.a.s.i. de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.