News

Imagini dure. Tânăr îngenuncheat și lovit în cap de un polițist, la Băile Tuşnad. Ce s-a aflat despre agresor

Un nou incident la Băile Tușnad. De data aceasta, un polițist a fost filmat pe peronul gării din oraș chiar când lovea în cap și spate un tânăr îngenuncheat.
27.07.2022 | 16:00
Imagini dure Tanar ingenuncheat si lovit in cap de un politist la Baile Tusnad Ce sa aflat despre agresor
Rămâne de văzut dacă tânărul bătut va depune plângere penală împotriva polițistului. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Un călător care se afla într-un tren din apropiere a filmat scenele șocante înregistrate pe peronul gării Băile Tușnad. Conform imaginilor publicate de Observator, tânărul este lovit fără milă de omul legii.

Tânăr dat jos din tren și bătut în gara Băile Tușnad

Lângă cei doi mai apar un polițist și un tânăr îngenuncheat la rândul său pe peron. Se pare că tinerii ar fi fost coborâți din tren de cei doi oameni ai legii, dar nu se cunosc motivele pentru care s-a ajuns la acea situație.

ADVERTISEMENT

Cert este că unul dintre tineri a primit mai multe lovituri dure în spate și în cap, după care a fost încătușat. Al doilea tânăr ar fi fost eliberat după ce a asistat la scenele șocante.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au transmis că polițiștii care apar în filmare nu sunt colegii lor.

ADVERTISEMENT

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Harghita, Maria Plumbu, a precizat că pentru a evita erorile, s-a luat legătura cu cei de la IPJ Brașov. S-a procedat astfel pentru a fi identificați cei doi polițiști care au fost filmați duminică.

Unde lucrează, de fapt, agresorul?

Așa s-a aflat că ei ar lucra pentru Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov. Mai departe, se pare că ar fi fost deschisă o anchetă disciplinară împotriva polițistului care îl bate pe tânăr.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în urmă cu patru zile, tot la Băile Tușnad, un bărbat a afișat mesajul ”Transilvania, pământ românesc!” la discursul lui Viktor Orban, iar jandarmii au intervenit imediat.

De asemenea, în urmă cu trei zile, polițiștii au depistat droguri la evenimentul de la Băile Tușnad la care a fost prezent și Viktor Orban. Polițiștii au constatat cinci infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu. Au fost depistate cinci persoane în interiorul unui festival.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, reprezentanții IPJ Harghita au transmis că cei 5 aveau asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc (sub formă de canabis) şi de mare risc (sub formă de comprimate de ecstasy).

 

ADVERTISEMENT