News

Imagini dureroase cu fiica prințului Albert de Monaco de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

23.08.2020 | 16:52
Imagini dureroase cu fiica printului Albert de Monaco de pe patul de spital dupa ce sa infectat cu noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Fiica nelegitimă a lui Albert de Monaco credea că s-a vindecat de Covid-19, însă boala a recidivat.

Diagnosticată în luna iulie cu Covid-19, fata s-a întors în spital, deși fusese externată după presupusa vindecare.

ADVERTISEMENT

Albert de Monaco a fost la rândul său infectat cu Covid-19 însă a avut o formă ușoară, motiv de bucurie pentru bărbatul de 62 de ani.

Fiica prințului Albert de Monaco este, din nou, internată în spital cu Covid-19

Cu toate acestea, fiica Jazmin Grace Grimaldi nu este la fel de norocoasă și a ajuns internată într-un spital din California, deși are doar 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Actrița aspirantă a stat cinci zile în spital în luna iulie, după care a fost trimisă acasă pentru a se trata, și lucrurile păreau să meargă tot mai bine pentru fată.

Din păcate, femeia a fost lovită în ultimele zile de mai multe simptome grave, precum migrenele acute, febră și o iritație asemănătoare varicelei. Mai mult, fata are dureri musculare severe și apăsare pulmonară, conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

Fiica prințului Albert a scris pe Instagram că a primit antibiotice după ce medicii i-au găsit un mic nodul în plămânul drept. Așadar, fata se luptă de mai bine de o lună cu boala și nu reușește să o învingă.

Simptomele apar, după care dispar, după care apar din nou, spre disperarea familiei și a medicilor. Jazmin este fiica nelegitimă a prințului Albert, rezultată în urma unei relații pasagere cu Tamara Jean Rotolo.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Albert de Monaco este bolnavă în spital
Fiica lui Albert de Monaco este bolnavă în spital. Foto: Libertatea

Fata a fost recunoscută drept fiică a prințului în 2006, însî nu are niciun titlu și nici un drept regal, fiind născută în afara căsătoriei.

Albert al II-lea (Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi; n. 14 martie 1958) este capul Casei Grimaldi și actualul conducător al Principatului Monaco. Este fiul lui Rainier al III-lea de Monaco și al soției acestuia, Grace Kelly.

Potrivit datelor oficiale, Albert este miliardar și este de 10 ori mai bogat ca Regina Angliei. Asta și pentru că în Monaco metrul pătrat se vinde cu 41.000 de euro, astfel că proprietățile deținute de Albert valorează o avere.

ADVERTISEMENT