Life

Imagini dureroase cu rana suferită de Andreea Antonescu la Survivor România 2021: “Nu voi mai avea unghie, asta e!”

25.03.2021 | 15:21
Imagini dureroase cu rana suferita de Andreea Antonescu la Survivor Romania 2021 Nu voi mai avea unghie asta e
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a suferit o accidentare la Survivor România, în cadrul ultimei probe la care a participat solista Andre. Vedeta s-a ales cu o leziune șocantă, la nivelul degetului mare de la mâna dreaptă. Le-a arătat tuturor cum s-a descurcat și cu această provocare de sănătate, transmițând că este mai bine în prezent.

Aflată încă în Republica Dominicană, componenta trupei Andre a vorbit despre problema ei medicală. Este cunoscut că Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor în ediția transmisă duminică, pe 21 martie. Odată cu plecarea ei din show-ul transmis de Kanal D au ieșit la iveală câteva adevăruri despre problemele cu care s-a ales.

ADVERTISEMENT

Mai exact, pe lângă faptul că a avut nevoie în mod constant să poarte lentile de contact, pe care și le-a dat jos în timpul probelor, Andreea Antonescu a suferit din cauză că a avut o inflamare foarte mare la un deget.

Andreea Antonescu, leziune gravă după eliminarea de la Survivor

Solista se află în această perioadă în continuare în Republica Dominicană și se pregătește să revină, în câteva zile, în țară. Concurenta a fost nevoită să se îngrijească de una singură și este pe drumul cel bun al vindecării în prezent.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu s-a ales cu o leziune cel puțin înfricoșătoare, la nivelul unui deget. Nu a fost singura participantă de la Survivor 2021 care a revenit acasă cu asemenea probleme.

“Așa am rămas în urma ultimei probe la care am participat, cea cu peretele de rigips”, a povestit Andreea Antonescu despre leziunea ei, în cadrul unei intervenții la Teo Show, imediat după eliminare.

ADVERTISEMENT
Andreea Antonescu a suferit o leziune cât se poate de înfricoșătoare la Survivor România (sursă foto: capturi)

“Mă adaptez eu oricărei situații. E foarte devreme aici încă și degetul meu este mult mai bine, pentru cei care v-ați făcut griji, s-a spart ieri toată chestia aia pe care o aveam.

M-a pansat domnul Teo, mi-a zis că sunt pe drumul cel bun cu degețelul, doar că pentru o perioadă lungă de timp nu voi mai avea unghie, asta e. Astăzi o să ies puțin din cameră, după atâta junglă și dormit pe jos simt nevoia să mă relaxez”, a mai dezvăluit Andreea Antonescu și în cele mai noi postări de pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Concurenți care au rămas cu sechele în urma accidentărilor de la Survivor 2021

Andreea Antonescu a detaliat că a rămas fără o unghie, dar nu este singura vedetă de la Survivor care a suferit din cauza accidentărilor. La rândul său și Jador a trebuit să rămână pe tușă o perioadă, având probleme cu spatele.

În plus, și Majda s-a ales cu o leziune la nivelul gleznei, pe când Alexandra Stan a avut nevoie de intervenția specialistului, după ce pielea ei a fost afectată de soarele puternic din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT