News

Imagini dureroase la înmormântarea gemenilor care au căzut de la etaj, la Ploiești. Prima reacție a tatălui micuților

Imagini dureroase la înmormântarea gemenilor care au căzut de la etaj, la Ploiești, în timp ce mama lor făcea un live pe Facebook
15.08.2021 | 15:21
Imagini dureroase la inmormantarea gemenilor care au cazut de la etaj la Ploiesti Prima reactie a tatalui micutilor
Gemenii au fost înmormântați la Ploiești. Sursa foto - Antena 3
ADVERTISEMENT

Au fost scene dramatice la Ploiești acolo unde a avut loc înmormântarea gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc. Culmea, întreaga tragedie s-a petrecut în timp ce mama micuților făcea un live pe Facebook.

Aceasta a fost internată la Psihiatrie la puține momente după ce a aflat de cele întâmplate. A fost externată special pentru a participa la înmormântarea copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Imagini dureroase de la înmormântarea gemenilor care au căzut de la etaj în Ploiești

Vă readucem aminte că cei doi micuți în vârstă de doi ani au căzut de la etajul 10 și din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

Aceștia au fost înmormântați în două sicrie albe. De remarcat că, inițial, mama lor le-a transmis polițiștilor că se afla într-o altă încăpere, făcând curățenie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în imaginile care au circulat în spațiul public s-a văzut clar că aceasta transmitea în direct pe o rețea de socializare. Acum, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Și cei de la protecția copilului fac verificări pentru a stabili cum mai exact s-a petrecut totul. “Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi.

ADVERTISEMENT

A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”,  spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii.

În imaginile transmise pe rețeaua de socializare se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului. Chiar în acel moment, speriată de acest fapt, transmisiunea live pe Facebook s-a oprit.

ADVERTISEMENT

Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. De două zile, se mutase cu chirie în bloc, împreună cu actualul iubit şi cu o prietenă.

Fostul soţ nu a ezitat o clipă și a acuzat-o pe prietena ei că i-a aruncat copiii de la geam. Oamenii legii au transmis că nu iau în calcul varianta.

„Cealaltă era în cameră unde au fost copiii, unde s-a întâmplat accidentul. Posibil să-i fi aruncat respectiva”, a explicat Ştefan Gabriel Preda, tatăl gemenilor

În cele din urmă, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Conform primelor informații, aceștia se aflau în dormitor, în timp ce mama era într-o altă cameră.

Din nefericire, impactul cu asfaltul a fost unul mortal pentru cei doi. De remarcat că apelul la 112 a venit de la mai mulți martori, care au privit șocați scenele petrecute pe Bulevardul Republicii.

Polițiștii cred acum că gemenii s-ar fi urcat pe pervazul unei ferestre și de acolo au căzut în gol, pe trotuar. Interesant este că o vânzătoare de la un magazin de lângă bloc a zis că a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că cei doi copii se jucau de ceva timp acolo.

ADVERTISEMENT