ADVERTISEMENT
Life

Imagini emoționante cu Draga Olteanu de acum doi ani. Polițiștii din Neamț s-au aplecat în fața ei și au aplaudat

Autor: Dan Suta | 18.11.2020 | 12:32
Imagini emoționante cu Draga Olteanu de acum doi ani. Polițiștii din Neamț s-au aplecat în fața ei și au aplaudat
Draga Olteanu Matei, premiată de polițiștii din Neamț în 2018 pentru întreaga ei activitate

Draga Olteanu Matei a trăit unele din cele mai emoționante momente din viața ei, în urmă cu doi ani. Polițiștii din Neamț au sărbătorit-o în stradă pe marea doamnă a teatrului și filmului românesc, i-au cântat și i-au făcut urări frumoase, ba chiar i-au înmânat o diplomă de excelență în semn de apreciere pentru cariera ei.

ADVERTISEMENT

Actrița, înlăcrimată, dar zâmbitoare, era extrem de copleșită de gestul făcut atunci de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, iar la împlinirea vârstei de 85 de ani autoritățile locale s-au gândit să o serbeze într-un fel inedit.

Mai exact, în 2018, timp de o săptămână au fost organizate mai multe activități în cinstea artistei. În fiecare seară la Cinematograful Dacia din municipiul Piatra Neamț au fost proiectate filme de-ale Dragăi.

Draga Olteanu Matei, sărbătorită de polițiștii din Neamț acum doi ani

În imaginile care au fost postate pe Youtube atunci, Draga este extrem de răvășită de emoții și ține la piept diploma primită de la polițiști, ca pe cel mai frumos cadou pe care l-ar fi primit în viața ei.

ADVERTISEMENT

După ce polițiștii i-au cântat „La mulți ani”, actrița a ținut să le facă și ea o urare, în stilul ei caracteristic: „Vă urez și eu mulți ani buni. Să știți că sunt rea de gură și se împlinește”.

Actrița era vizibil slăbită încă de atunci

Actrița, deși părea în formă fizică, avea încă de atunci probleme de sănătate. La un moment dat, când a fost chemată să facă o poză de grup cu toți polițiștii care s-au adunat s-o aplaude, actrița i-a cerut unuia dintre ei să o ia de braț, pentru că avea nevoie să se deplaseze: „Luați-mă ușor, să nu dau în gropi”.

„Dacă mă mai chemați să știți că vin, și stăm de vorbă și ne distrăm, dar când mă duc înapoi să nu mă amendați”, le-a spus Draga Olteanu extrem de emoționată și fericită în timp ce făcea poze cu tinerii polițiști din județ.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!