Life

Imagini emoționante cu mama Andradei Precup, câștigătoarea X Factor România 2020

19.12.2020 | 15:18
Imagini emotionante cu mama Andradei Precup castigatoarea X Factor Romania 2020
ADVERTISEMENT

Mama Andradei Precup, câștigătoarea X Factor România 2020, a apărut în marea finală susținând-o pe fiica ei, iar la momentul în care tânăra de 17 ani a interpretat melodia „Mama” a izbucnit în lacrimi.

Nu a fost singura care a plâns când a auzit vocea de înger a Andradei. Ștefan Bănică, Delia Matache și Florin Ristei au avut și ei lacrimi în ochi în timpul ultimei prestații muzicale a învingătoarei.

ADVERTISEMENT

Melodia „Mama” pe care a cântat-o Andrada Precup în marea finală X Factor România 2020 a fost compusă special de Ștefan Bănică Junior și a câștigat pariul pe care l-a făcut cu ceilalți jurați.

Mama Andradei Precup nu și-a putut stăpâni lacrimile în marea finală X Factor

În culise, mama Andradei o privea pe fiica ei cum interpreta melodia  și nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar imaginile respective au cântărit cu siguranță foarte mult pentru telespectatorii care trebuiau să decidă cine merită să câștige premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Momentul Andradei Precup a stârnit reacții în lanț în mediul online, telespectatorii fiind extrem de impresionați de sensiiblitatea, forța și vocea artistei.

„Excelentă interpretare mesaj puternic .Respect pentru Stefan Bănică și aprecieri nesfârșite pentru Andrada! Felicitări tuturor!;

ADVERTISEMENT

Superb moment! Îți mulțumim Andrada pentru emoțiile pe care le-ai răscolit în noi și sperăm din tot sufletul să câștigi! Îți mulțumim și ție Ștefan pentru această melodie superbă!;

E caz special înțeleg. Dar ea are voce ea are căldură putere tot ce trebuie nu uitati deci a meritat sa castige . Ma bucur ca a castigat un ROMAN!”, sunt câteva dintre comentariile internauților pe pagina de Youtube a show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
mama andradei precup
Mama Andradei Precup, emoționată până la lacrimi în culise. Foto: captură Antena 1
mama andradei precup
Mama Andradei Precup, impresionată de prestația fiicei sale. Foto: captură Antena 1

Câștigătoarea X Factor și-a încercat norocul acum 5 ani la Românii au talent

Andrada Precup s-a luptat în marea finală cu trupa Super 4 din echipa lui Ristei, Adrian Petrache, care a avut-o ca mentor pe Loredana Groza și Sonia Mosca din partea Deliei Matache.

Andrada este o tânără de 17 ani a cărui mare vis dintotdeauna a fost să cânte. În prezent, este elevă la Colegiul Național de Muzică George Enescu, iar în urmă cu 5 ani și-a încercat norocul la Românii au talent, însă a avut nu a avut noroc.

 

 

 

ADVERTISEMENT