Life

Imagini emoționante cu soldatul ucrainean care dansează pe TikTok, ca să îi arate fetiței sale că este în viață

Un soldat ucrainean a cucerit inimile tuturor datorită videoclipurilor pe care le postează pe TikTok. În ciuda războiului din țara sa, acesta încearcă să își păstreze zâmbetul și optimismul de dragul familiei sale.
02.03.2022 | 12:10
Imagini emotionante cu soldatul ucrainean care danseaza pe TikTok ca sa ii arate fetitei sale ca este in viata
Anatoly Ștefan, unul din soldații ucraineni care luptă în războiul cu Rusia
ADVERTISEMENT

Anatoly Ștefan este unul dintre soldații ucraineni care își poate găsi sfârșitul în orice clipă în aceste zile. Tânărul a emoționat o lume întreagă, în prima săptămână de război, cu mesajele postate pe rețeaua TikTok, dorind să transmită familiei sale, într-un mod pozitiv, dansând cu arma în mână, faptul că este viu.

Anatoly Ștefan, soldatul ucrainean care le transmite fiicei și soției că este în viață prin intermediul unor clipuri emoționante pe TikTok

Rețelele de socializare au fost de multe ori criticate pentru impactul negativ pe care l-ar avea asupra internauților, însă, în vremuri precum cele pe care le trăim, acestea au un rol important, un rol pe care mulți îl descoperă acum.

ADVERTISEMENT

Anatoly este prezent pe TikTok, atunci când nu e nevoit să tragă cu arma și să-și apere țara, dansând și transmițând mesaje de liniștire pentru soția și fetița sa, cu care a realizat o serie de clipuri amuzante în perioada pandemiei, când nimeni nu își imagina războiul de azi.

„Suntem în viață. Luptăm pentru independența Ucrainei! Glorie Ucrainei! Glorie eroilor!”, spune Anatoly Ștefan într-un clip.

ADVERTISEMENT

Într-unul din cele mai recente videoclipuri, de 30 de secunde, Anatoly și companionii săi de pe frontul de bătălie dansează pe melodia „Smells like teen spirit” de la trupa Nirvana, acesta fiind unul din cele mai urmărite și emoționante postate. Ucraineanul are un public numeros pe TikTok, unde este urmărit de 3,7 milioane de persoane.

 

Absent timp de 5 zile în social media, ucraineanul i-a îngrijorat pe toți

Familia lui Anatoly Ștefan a fost extrem de îngrijorată, la fel și urmăritorii lui din social media. Soldatul a dispărut de pe rețeaua de socializare timp de 5 zile. Unii au scris inclusiv mesaje de condoleanțe, căci nu se mai știa absolut nimic despre el.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, cei mai afectați de absența din mediul online au fost cei dragi. Fetița și nevasta ucraineanului au răsuflat ușurate când  Anatoly Ștefan a reapărut pe TikTok, dorind să le asigure încă o dată că încă este în viață.

Anatoly duce o luptă dublă. Prima, împotriva armatei ruse, iar a doua, poate cea mai dură, cea a rezistenței personale pentru propria sa familie.

ADVERTISEMENT