Sport

Imagini emoționante de la despărțirea lui Dusan Uhrin de Dinamo. „Ești câine până la moarte!” Video incredibil

Fanii lui Dinamo și-au luat „la revedere” de la antrenorul ceh Dusan Uhrin Jr, care sâmbătă și-a anunțat plecarea de la echipă.
11.07.2021 | 16:47
Imagini emotionante de la despartirea lui Dusan Uhrin de Dinamo Esti caine pana la moarte Video incredibil
ADVERTISEMENT

Antrenorul ceh Dusan Uhrin nu a mai rezistat situației de incertitudine de la Dinamo și și-a anunțat plecarea de la echipă în cursul zilei de sâmbătă, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

Cu toate că a părăsit echipa cu mai puțin de zece zile înaintea primului meci din sezonul viitor la Ligii 1, fanii lui Dinamo nu îi poartă pică tehnicianului, ba, mai mult, îi sunt recunoscători pentru ceea ce a realizat în stagiunea trecută, când a reușit să salveze echipa de la retrogradare în condiții extrem de dificile.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin, purtat pe brațe de suporterii lui Dinamo. „Ești câine până la moarte!”

Dusan Uhrin a avut o relație foarte apropiată cu suporterii lui Dinamo și nu putea părăsi „haita” fără să aibă o ultimă întâlnire cu aceștia. Astfel, tehnicianul ceh a venit duminică după-amiaza să se vadă cu fanii „câinilor” la stadionul Dinamo, acolo unde s-a desfășurat în aceste zile Cupa DDB.

„Dusan Uhrin, ole!” „Dusan Uhrin, unul dintre noi” și „Ești câine până la moarte!”, au scandat minute în șir suporterii alb-roșii. Ei l-au ridicat pe Uhrin pe brațe, în momentul când acesta a venit să-și ia „la revedere” înainte de a se întoarce luni acasă, în Cehia.

ADVERTISEMENT

Motivele plecării lui Dusan Uhrin de la Dinamo

Plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo era oarecum așteptată, site-ul FANATIK.RO anunțând încă din 29 iunie faptul că tehnicianul ceh vrea să renunțe din cauza problemelor financiare tot mai mari de la club.

De altfel, înainte de a-și anunța demisia, antrenorul părăsise temporar echipa și se întorsese în Cehia, unul dintre motivele nemulțumirii sale fiind acela că oficialii dinamoviști încă nu îi înregistraseră noul contract, care trebuia să intre în vigoare de la 1 iulie.

ADVERTISEMENT

La acesta s-a adăugat și faptul că tot mai mulți jucători erau nemulțumiți din cauza restanțelor financiare foarte mari și și-au exprimat dorința de a părăsi echipa. În plus, și procesul de pregătire a fost serios perturbat prin refuzul fotbaliștilor de a disputa mai multe partide amicale.

Ionel Dănciulescu, ovaționat de fani

Fanii nu l-au uitat nici pe fostul golgheter al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Prezent la Cupa DDB, fostul atacant al “câinilor” a fost ovaționat de suporterii lui Dinamo care strigau: “Danciu goooool!”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Dario Bonetti, favorit să-l înlocuiască pe Dusan Uhrin la Dinamo

În locul lui Dusan Uhrin, cel mai probabil la Dinamo va veni antrenor italianul Dario Bonetti, informație oferită, de asemenea, în exclusivitate tot de site-ul nostru.

„Erau şanse mici ca Dusan să mai continue, aşa l-am simţit. Ştiu pe cine vreau să aduc. Este un antrenor care cunoaşte clubul Dinamo şi Liga 1. Este italian şi îl cheamă Bonetti”, a declarat Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

Pentru Bonetti, ar fi a treia oară când antrenează pe Dinamo, după mandatele din 2009 și 2012. În cel de-al doilea, a obținut și singurele trofee din cariea de antrenor: Cupa României (după o finală cu Rapid) și Supercupa României (câștigată la penalty-uri în fața lui CFR Cluj).

În România, Dario Bonetti a mai activat ca antrenor pentru o scurtă perioadă la ASA Tîrgu Mureș. În CV-ul său mai apar echipe obscure ca Sestrese, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia sau Valle del Giovenco, dar și naționala Zambiei.

ADVERTISEMENT