Life

Imagini emoționante de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu! Video

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit acum două săptămâni, cei doi fiind extrem de emoționați în momentul în care și-au făcut jurămintele.
30.05.2021 | 12:12
Imagini emotionante de la nunta lui Dani Otil cu Gabriela Prisacariu Video
Gabriela si Dani Otil s-au casatorit acum doua saptamani Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Însoțiți de nașii lor, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ajuns în fața ofițerului stării civile.

Gabriela și Dani Oțil, emoționați la ceremonia nunții

Gabriela și Dani Oțil, zâmbitori, dar vizibil emoționați, au mers, alături de nașii lor, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, în fața ofițerului stării civile și, hotărâți, au spus marele ”DA”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Dani Oțil, pentru a ascunde emoțiile, poate și din cauză că se temea să nu îi tremure vocea, a răcnit un ”DA” care, probabil, a făcut-o să tresară pe femeia care era ofițerul stării civile, iar amuzamentul martorilor a fost vizibil.

Ba chiar, unul dintre cei prezenți la cununia lui Dani Oțil cu frumoasa Gabriela a completat cu un ”Doamne-ajută” vorbele prezentatorului TV, acesta renunțând, în sfârșit, la burlăcie, pentru prima oară în cei 40 de ani de viață.

ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil: ”Suntem fericiți împreună și ne iubim”

Imediat după nunta de acum două săptămâni, Gabriela Prisăcariu, devenită soția lui Dani Oțil, a făcut o serie de declarații în exclusivitate pentru FANATIK, modelul recunoscând că este fericită cu adevărat.

”Suntem fericiți împreună și ne iubim, iar asta e ceea ce contează. (…) Prima zi  ca doamna Oțil nu am simțit-o diferit. Adică nu s-a schimbat ceva, în mod special. Suntem la fel ca înainte, ne vedem de relația noastră”, a spus, pentru FANATIK, Gabriela Oțil, după nuntă.

ADVERTISEMENT

Nunta Gabrielei și a lui Dani Oțil, una discretă din cale afară, la care au luat parte 42 de persoane, i-a avut ca nași pe celebrul om de afaceri timișorean Tinu Vidaicu și pe soția acestuia, vedeta TV Roxana Ionescu.

Gabriela și Dani Oțil vor avea un băiețel

Gabriela va deveni mamă, pentru prima oară, în luna august a acestui an, iar Dani Oțil este fericit până peste poate că va fi tatăl unui băiețel.

ADVERTISEMENT

„O să avem un băiețel. Eu mi-aș fi dorit fetiță, dar Dani a câștigat de data asta. Are bebelușul programul făcut pe primii 20 de ani”, spunea Gabriela, soția lui Dani Oțil, pe pagina ei de socializare.

Gabriela, soția lui Dani Oțil, e manechin de profesie

Gabriela (29 de ani), soția prezentatorului TV Dani Oțil, s-a făcut remarcată în showbiz și datorită frumuseții sale, ea fiind unul dintre manechinele foarte bine cotate din România.

Gabriela a fost și una dintre concurentele de la emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, iar de-a lungul timpului, până să rămână însărcinată, a făcut parada modei și în studioul matinalului prezentat de cel care i-a devednit soț acum dpuă săptămâni, Dani Oțil.

ADVERTISEMENT