News

Imagini emoționante! Un câine își așteaptă stăpânul răpus de Covid la ușa spitalului

02.01.2021 | 17:05
Imagini emotionante Un caine isi asteapta stapanul rapus de Covid la usa spitalului
ADVERTISEMENT

Un câine din Mexic și-a așteptat stăpânul în fața spitalului timp de o lună, deși acesta murise la 5 zile de la internare.

Medicii au fost impresionați de câinele care a renunțat să plece din fața spitalului din Tamaulipas, timp de o lună.

ADVERTISEMENT

Patrupedul și-a așteptat în zadar stăpânul să meargă acasă, pentru că acesta murise la puțin timp după ce s-a internat.

Un câine din Mexic și-a așteptat stăpânul răpus de Covid timp de o lună

Câinele a fost botezat Covito, după virusul care a făcut prăpăd în lume și în Mexic. Covito a fost preluat, după o lună de așteptare, de o asociație pentru drepturile animalelor din Texas, impresionată de povestea câinelui.

ADVERTISEMENT

Stăpânul lui Covito fusese intenat în noiembrie, infectat cu Covid-19. La cinci zile de la internare a pierdut lupta cu boala, însă cel mai bun prieten al lui l-a așteptat o lună de zile, zi și noapte, în speranța că se vor întoarce împreună acasă.

Acest cățeluș ne oferă multă fericire, ori de câte ori ne vede, ne însoțește din zona Covid la Spitalul General și se întoarce, ne îndrumă întotdeauna, la cinci dimineața el stă la ușa Secției Covid”, a transmis managerul spitalului, potrivit observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții asociației din Texas au mers până în Tamaulipas pentru a-l salva pe cățel și pentru a-i oferi șansa unui nou cămin.

Câinii din toată lumea își așteaptă stăpânii decedați

Legătura specială dintre câini și oameni surprinde mereu pe toată lumea. Cazul lui Covito este doar unul din zeci de cazuri la nivel mondial unde câinii și-au așteptat stăpânii, în fața spitalului, luni de zile, fără să știe că aceștia au fost răpuși de Covid.

ADVERTISEMENT
Câinele din Wuhan care și-a așteptat stăpânul 3 luni pe holurile spitalului
Câinele din Wuhan care și-a așteptat stăpânul 3 luni pe holurile spitalului

Cel mai cunoscut caz este cel al câinelui din China Xiao Bao (micuța comoară), care a stat 3 luni de zile pe holurile unui spital din Wuhan pentru a-și aștepta stăpânul, fără să știe că acesta a murit.

ADVERTISEMENT