Life

Imagini exclusive cu Daria Radionova, aproape goală, într-un salon de masaj din Londra

13.11.2020 | 17:00
Imagini exclusive cu Daria Radionova aproape goala intrun salon de masaj din Londra
Cum a ajuns Daria Radionova atât de bogată. Detalii neștiute din viața iubitei lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actuala iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, este cunoscută pentru extravaganța pe care o afișează în mediul online. Tânăra are domiciliul în Marea Britanie și îi place să frecventeze saloane de masaj pentru a-și întreține trupul. Într-unul din acestea, Daria apare aproape goală. 

Daria Radionova s-a afișat aproape goală la un salon de masaj din Londra în urmă cu ceva timp. FANATIK publică în exclusivitate imaginile dintr-o ședință de modelare corporală la care tânăra apelează destul de des.

ADVERTISEMENT

Daria provine dintr-o familie înstărită și are succes în afacerile pe care le conduce în Marea Britanie și nu este de mirare că apelează la tot felul de trucuri pentru a-și întreține trupul de invidiat.

Imagini exclusive cu Daria Radionova, aproape goală, într-un salon de masaj din Londra

Vedeta deține un magazin care comercializează haine scumpe, cum ar fi paltoane sau haine din blană naturală și un salon de frumusețe. Tânăra în vârstă de 27 de ani a plecat la Londra pentru a studia Economia, însă a rămas acolo definitiv.

ADVERTISEMENT

Situația financiară foarte bună îi permite să poarte haine de firmă și să conducă mașini de lux. Dariei îi place să frecventeze saloanele de masaj, unde face adesea ședințe de remodelare corporală. FANATIK publică în exclusivitate imagini de la aceste ședințe, în care se vede o mare parte din trupul ei.

 

Daria Radionova, aproape goală la o ședință de modelare corporală
Daria Radionova, aproape goală la o ședință de modelare corporală

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi

Alex Bodi s-a aruncat în brațele Dariei Radionova după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Daria este presupusa lui amantă întrucât ar fi fost împreună în timp ce afaceristul era cuplat cu fosta soție a lui Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au apucat să se bucure prea mult de timpul petrecut împreună în calitate de cuplu oficial. Procurorii DIICOT l-au săltat pe afaceristul din Mediaș din propria locuință de la Voluntari și este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri periculoase.

Se pare că tânăra îi duce dorul afaceristului, după cum se poate vedea din postările ei. În ziua în care a fost arestat, Daria a postat pe InstaStory o inimă care bate pe un fundal negru. Și cui ar mai putea dedica o astfel de postare, dacă nu actualului iubit?

ADVERTISEMENT

La fel ca Bianca Drăgușanu, Daria a apelat la mai multe operații estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Dacă înainte avea câteva kilograme în plus, buzele subțiri și bustul mic, femeia de afaceri a ales să apeleze la ajutorul chirurgiei plastice.

Daria Radionova este cunoscută pentru extravaganța ei și pentru afacerile de succes pe care le conduce în Regatul Unit. Este pasionată de mașinile de lux și a intrat în atenția presei britanice în 2018 după ce a fost văzută conducând un Lamborghini Huracan acoperit cu 1,3 milioane de cristale Swarovski.

ADVERTISEMENT