Life

Imagini exclusive de la mormântul Mădălinei Manole! Ce se petrece la cimitir, la 11 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole a murit acum 11 ani, iar fratele ei a dorit să marcheze momentul așa cum se cuvine, motiv pentru care a mers la mormântul artistei pentru a depune un buchet de flori.
14.07.2021 | 12:35
Imagini exclusive de la mormantul Madalinei Manole Ce se petrece la cimitir la 11 ani de la moartea artistei
11 ani de la moartea Madalinei Manole! Ce se intampla la mormant Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian Manole, fratele regretatei Mădălina Manole, a mers, astăzi, la 11 ani de la controversata moarte a cântîreței Mădălina Manole, la mormântul acesteia din Ploiești.

Ce se petrece la mormântul Mădălinei Manole, la 11 ani de la moartea artistei

Mădălina Manole, la 11 ani de la controversata ei sinucidere cu Furadan, pare să fi fost uitată de mai toți cei care, de-a lungul carierei sale, au admirat-o și au iubit-o, spre dezamăgirea fratelui artistei, Marian.

ADVERTISEMENT

”Mă duc la mormânt. Dar am rămas puțini. Mă duc doar eu și copilul meu, părinții noștri nu mai sunt, suntem doar noi, suntem singuri. Nu, nu vom duce o coroană de flori, vom duce un buchet de flori. Ea iubea florile, toate florile, primea munți de flori când trăia”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

Mai mult, a mărturisit el pentru FANATIK, situația în care a ajuns e una cât se poate de ciudată având în vedere succesul pe care Mădălina Manole l-a avut de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

”Noi, familia noastră, am făcut, ani la rândul, așa cum cere obiceiul, parastase, pomeni. În acest an vom face doar o comemorare. Și văd că suntem doar noi, nu e nimeni la cimitir, azi, într-o zi ca asta”, a mai spus Marian Manole.

Cum arată mormântul Mădălinei Manole

Situat în cimitirul Bolovani din Ploiești, mormântul în care își doarme somnul de veci Mădălina Manole este, la 11 ani de la controversata sinucidere a artistei, îngrijit, chiar dacă, în ciuda așteptărilor fratelui ei, pare oarecum uitat.

ADVERTISEMENT
Mormul Madalinei Manole
Mormantul Madalinei Manole este ingrijit, dar pare sa arate ca artista a fost uitata Sursa foto: Fanatik

Câteva buchete de flori, crizanteme și crini, sunt puse în vazele de la mormânt, coroanele lipsind cu desăvârșire, iar singurul lucru care se remarcă este poezia de pe piatra funerară.

Ce scrie pe mormântul Mădălinei Manole?

”Când va răsări soarele

Vom ști că Tu vrei să ne umpli de lumină

Sufletele întunecate de plecarea ta.

Când ne va stropi ploaia

Vom ști că Tu vrei să ne răcorești

Obrajii încinși de lacrimile fierbinți de dor.

Când ne va albi ninsoarea

Vom ști că Tu vrei să ne faci frumoase

Sărbătorile de Iarnă.

Iar când ne vei chema

Vom ști că rostul nostru pe pământ s-a sfârșit

Spre a ne petrece veșnicia

Acolo unde ne este locul

Lângă tine, sufletul nostru curat”, este poezia care păzește piatra funerară de la mormântul Mădălinei Manole și care este semnată ”Pui Mic și Puiucu”, adică de fiul artistei și de soțul acesteia, Petru Mircea.

ADVERTISEMENT

Fratele și soțul regretatei Mădălina Manole sunt la cuțite

Marian Manole și Petru Mircea, cele mai apropiate persoane de Mădălina Manole, nu se pot înțelege nici acum, la 11 ani de la moartea regretatei artiste.

Iar motivul, ne-a explicat Marian Manole, ține de comportamentul pe care Petru Mircea îl are față de familia fostei sale soții și interdicția acestuia cu privire la vizitarea copilului pe care îl are cu Mădălina Manole.

”El mi-a spus că nu o să îmi arate copilul cât voi trăi, să nu mai trec prin fața casei vreodată după câte mizerii i-aș fi făcut! Dar ce i-am făcut? Că postez, da, e adevărat, postez, îl toc, îl toc, îl toc”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Marian, fratele Mădălinei Manole.

Mai mult susținea fratele Mădălinei Manole, Petru Mircea vrea să îl dea în judecată, lucru însă informat de apropiați ai soțului regretatei artiste, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mădălina Manole s-a sinucis acum 11 ani, de ziua ei, pe 14 iulie

Acum 11 ani, pe 14 iulie, showbiz-ul românesc afla cu stupoare vestea sinuciderii Mădălinei Manole. Artista, chiar când ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere, singură în casă, a înghițit Furadan, un pesticid extrem de toxic.

Cântăreața a murit chiar în casa în care locuia alături de soțul ei, Petru Mircea, și de fiul lor de un an și o lună la acea vreme.

Mădălina Manole avea doar 43 de ani, era considerată una dintre marile cântărețe ale României, dar, pare-se, trecea printr-o depresie cât se poate de adâncă, aceasta fiind, el mai probabil, și cauza morții artistei.

Și, în ciuda acuzațiilor aduse de familia Mădălinei Manole la adresa lui Petru Mircea, aceștia susținând că nu ar fi fost o sinucidere, procurorii și polițiștii care au anchetat în repetate rânduri cazul au conchis că Mădălina Manole, ”Fata cu părul de foc”, și-ar fi pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT