Life

Imagini exclusive de la nunta secretă a vedetei Pro TV! Cum arăta Magda Pălimariu în momentul în care a spus ”DA”

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la Pro TV, Magda Pălimariu, a decis ca, sâmbătă, pe 21 august, să se căsătorească, în mare secret, cu alesul inimii ei.
23.08.2021 | 15:17
Magda Palimariu are toate motivele sa zambeasca dupa ce s-a casatorit in mare secret Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ceremonia de nuntă a vedetei Pro TV, Magda Pălimariu, una desfășurată sub semnul discreției, a scos la iveală o mireasă cu o atitudine regală.

Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

Cea mai senzuală prezentatoare a știrilor meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu, a făcut marele pas, în weekendul care tocmai s-a încheiat, ziua de sâmbătă, 21 august, fiind una pe care nu o va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

Și, ca să fim sinceri, are toate motivele să țină minte această dată, mai ales având în vedere că, în mare secret, prezentatoarea Pro TV și alesul inimii sale au spus marele ”Da” în fața ofițerului stării civile, iar apoi, tradițional, în fața lui Dumnezeu.

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Magda Pălimariu s-a cununat pe 21 august în jurul orelor 15.00, la Primăria Sectorului 1, iar după ce au semnat actele care îi fac, oficial, soți și soție, prezentatoarea tv și soțul ei au mers la Biserica de pe strada Academiei din Capitală pentru ceremonia religioasă.

ADVERTISEMENT

Evident, așa cum era de așteptat, un asemenea eveniment, chiar dacă a fost organizat în mare secret, a avut parte și de o petrecere pe măsură, masa și dansul nunții având loc la un local de mari fițe din București.

Magda Pălimariu a impresionat în ziua nunții

Magda Pălimariu, una dintre cele mai discrete prezențe din showbiz-ul românesc, a impresionat în ziua nunții sale, apariția ei fiind una cu totul și cu totul deosebită.

ADVERTISEMENT

Astfel, prezentatoarea de la Pro TV a ales să își pună în evidență formele perfecte într-o rochie albă, mulată, corpul vedetei fiind și mai bine pus în evidență de decolteul adânc.

De altfel, Magda Pălimariu a avut grijă ca ținutele purtate la Starea Civilă și la ceremonia religioasă de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi să aibă în comun doar culoarea.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar dacă la Starea Civilă a optat pentru acea ținută office, dar plină de senzualitate, pentru ceremonia religioasă frumoasa prezentatoare tv a dorit o rochie de mireasă ceva mai lejeră, cu un umăr gol, parcă perfectă pentru a-și dezvălui sensibilitatea și pentru a contrasta cu imaginea soțului, cel care a optat pentru un clasic costum de culoare bleumarin.

Magda Pălimariu este la al doilea mariaj

Magda Pălimariu, discretă când vine vorba de relațiile sale, este, acum, la al doilea mariaj, bărbatul cu care s-a căsătorit sâmbătă, în mare secret, fiind, la rândul său, un personaj care nu pare să își dorească prea mult atenția presei.

Astfel, acum cinci ani, Magda Pălimariu anunța că a divorțat de primul ei soț după un mariaj de câțiva ani, fiind extrem de discretă cu privire la motivele despărțirii.

”Iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire!”, spunea Magda Pălimariu acum câțiva ani, pentru revista Viva.

ADVERTISEMENT