Fotbal intern

Imagini exclusive din cantonamentul lui Dinamo! Trei nume noi la antrenamentul de azi. VIDEO

29.06.2019 | 15:21
Imagini exclusive din cantonamentul lui Dinamo Trei nume noi la antrenamentul de azi VIDEO
FANATIK se află în cantonamentul echipei Dinamo București din Marbella și vă prezintă imagini în exclusivitate de la antrenament

FANATIK se află în cantonamentul echipei Dinamo București din Marbella și vă prezintă imagini în exclusivitate de la antrenamentul de sâmbătă dimineață condus de antrenorul Eugen Neagoe. ”Câinii” se pregătesc pentru startul de foc pe care îl vor avea în viitorul sezon al Ligii 1, trupa din Ștefan cel Mare urmând să întâlnească în primele trei etape formațiile FC Viitorul, U Craiova și CFR Cluj.

Imagini exclusive din cantonamentul lui Dinamo

Dinamo își continuă pregătirea în cantonamentul din Spania, iar FANATIK vă prezintă imagini exclusive de la antrenamentul condus în această dimineață de tehnicianul Eugen Neagoe. Fotbaliștii au exersat șuturile la poartă, iar apoi au efectuat câteva exerciții fizice sub atenta îndrumare a noului antrenor și a preparatorului fizic Marius Dima. La ședința de pregătire a fost prezent și managerul general Florin Prunea.

La ședința de pregătire din această dimineață au participat și trei fotbaliști aflați la primul antrenament din acest sezon. Este vorba de fundașul Ricardo Grigore, recent revenit de la Campionatul European de tineret acolo unde i-a luat locul accidentatului Denis Drăguș, de mijlocașul francez Kevin Bru și de portarul italian Riccardo Piscitelli, ultimii doi sosiți de curând la Dinamo.

Ricardo Grigore la sosirea în cantonamentul dinamoviștilor de la Marbella

Dinamo joacă un amical cu FC Brunus din Gibraltar

Dinamo București va susține duminică, de la ora 20:00, al doilea meci amical din stagiul de pregătire de la Marbella, urmând să întâlnească formația FC Brunus din Gibraltar. În prima partidă de pregătire din Spania, elevii lui Eugen Neagoe au învins cu scorul de 2-0 echipa nord-irlandeză Linfield prin golurile atacanților Mattia Montini și Daniel Popa.

În continuare, ”câinii” vor mai juca un meci amical miercuri, 3 iulie, de la ora 20:00, împotriva formației scoțiene Kilmarnock. De la sosirea lui Eugen Neagoe în această vară, Dinamo a făcut nu mai puțin de opt transferuri. Pe lângă Kevin Bru și Riccardo Piscitelli, în curtea ”roș-albilor” au mai ajuns Cătălin Stator, Alexandru Răuță, Andrei Sin, Florin Bejan, Slavko Perovic și Gabriel Moura.