Life

Imagini explozive cu fiica lui Florin Salam în lenjerie intimă! Betty a pozat extrem de provocator

01.09.2020 | 14:01
Imagini explozive cu fiica lui Florin Salam in lenjerie intima Betty a pozat extrem de provocator
Betty și Florin Salam Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam o să facă ochii mari atunci când o să vadă pozele cu fiica lui, Betty Stoian, într-o lenjerie intimă din dantelă.

Imaginile au fost postate pe contul de Instagram al artistei, iar fanii i-au lăsat zeci de comentarii pentru curajul de a poza provocator.

ADVERTISEMENT

Deși este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, cântăreața este foarte activă pe internet, unde pentru admiratorii ei realizează ședințe foto uimitoare.

Fiica lui Florin Salam, în imagini atrăgătoare pe rețelele de socializare

Beatrice Stoian, fiica lui Florin Salam, este de profesie artistă, căci în calcă pe urme tatălui ei, de la care a moștenit vocea. Ea a devenit mamă cu doi ani în urmă, atunci când a adus pe lume primul copil, pe Matthias Ștefan, pe 1 octombrie 2018.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut doi ani de când a născut, iar în timpul sarcinii s-a îngrășat, vedeta a reușit să slăbească și să scape de surplusul de grăsime, iar imaginile stau drept dovadă. Nu poate fi vorba de fotografii editate, căci în umbră se vede chiar silueta lui Betty, care a devenit tonifiată și mult mai slabă.

Ea a pozat provocator, într-o lenjerie intimă din dantelă, albă, iar fotografiile au făcut furori pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Black&white

A post shared by Betty Blue (@bettyblue.official) on

De când a născut, fiica lui Florin Salam face mult sport, are un antrenor personal și mănâncă sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ceea e doar Cătălin Vișănescu, soțul artistei, vede în dormitor acum este vizibil pentru toată lumea.

Colaborare cu Florin Salam


Betty a lansat în luna aprilie a acestui an o piesă și un clip în colaborare cu celebrul ei părinte melodia: Taticul meu, fetita mea, care s-a bucurat de un real succes pe Youtube. De-a lungul timpului, tânăra artistă a lansat mai multe piese de succes.

ADVERTISEMENT
Tags: