Life

Imagini explozive cu Loredana Groza în costum de baie la 50 de ani. Incredibil cât de mult a slăbit

16.09.2020 | 16:58
Imagini explozive cu Loredana Groza in costum de baie la 50 de ani Incredibil cat de mult a slabit
Loredana Groza, complet schimbată de operațiile estetice. Cum arăta în tinerețe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și-a înnebunit fanii cu ultimele postări de pe Instagram, căci apare în costum de baie, iar imaginile au făcut deliciul întregii comunități de pe rețeaua de socializare.

Fără inhibiții, așa cum o știm, jurata X Factor s-a lăsat pozată într-un costum de baie minuscul, colorat, cu vedere la sânii naturali cu care se mândrește la cei 50 de ani pe care îi are. De observat este și silueta cu care se afișează, căci a slăbit considerabil.

ADVERTISEMENT

Deși s-a cosmetizat din punct de vedere estetic, căci pare mai tânără cu 20 de ani, iar chipul ei începe să nu mai semene cu ce a fost odată, Madonna de România, așa cum mai este numită diva, se site bine în pielea ei și o dovedește din plin prin postările pe care le face.

Loredana Groza, vedetă pe Instagram

Cei aproape 500 de mii de urmăritori pe care îi are pe rețeaua de socializare nu se plictisesc atunci când îi urmăresc contul divei de la X Factor, căci artista șie cum să le facă ziua mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Ea postează aproape zilnic fotografii în care apare în cele provocatoare ținute, vestimentații menite să atragă atenția, ceea ce se și întâmplă, căci primește zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Cele mai comentate imagini postate de Loredana Groza sunt în costum de baie, desigur, ori în rochii cu vedere la sânii imenși. Fără să-i pese de gura lumii, cântăreața anilor 80 face furori și în prezent atât pe plan muzical, cât și fizic.

ADVERTISEMENT

La fiecare concert pe care îl are, artista face spectacol total. Este adevărat, nici sumele pe care le încasează nu sunt mici, însă vedeta are un întreg plan pentru o seară de concert care nu dă greș niciodată, mai ales după mai bine de 30 de ani de muzică.

Celebră pentru muzica ei

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România și încă în vogă, comparativ cu multe colege de breaslă. Ea a fost jurată timp de 7 sezoane la Vocea României, însă din 2020 a devenit jurată X Factor, după ce a încheiat colaborarea cu Pro TV.

ADVERTISEMENT

Diva a început să cânte la Onești, iar albumul de debut Bună seara, iubito, lansat în 1988, a avut succes la nivel național, fiind și una dintre cele mai cunoscute piese. Este căsătorită cu Andrei Boncea și împreună au o fiică.

ADVERTISEMENT