News

Imagini FABULOASE cu Mircea Geoană şi soţia sa la mare

Exclus din partid din Partidul Social Democrat, Mircea Geoana se relaxeaza, ala malul marii, alaturi Mihaela, dragostea lui, la malul marii....
05.08.2015 | 15:52
Imagini FABULOASE cu Mircea Geoana si sotia sa la mare
ADVERTISEMENT

Exclus din partid din Partidul Social Democrat, Mircea Geoana se relaxeaza, ala malul marii, alaturi Mihaela, dragostea lui, la malul marii.

Vezi VIDEO AICI

Exclus din Partidul Social Democrat, alaturi de Marian Vanghelie, cel care a ajuns dupa gratii, iar in prezent se afla in arest la domiciliu, Mircea Geoana pare scapat de orice responsabilitati.  CANCAN.ro l-a fotografiat pe fostul lider al PSD la plaja, alaturi de Mihaela. Pentru inceput, cei doi au stat la mal, iar apoi au privit melancolic zarea si au intrat in apa.

ADVERTISEMENT

Geoana 1

 

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Ca un scolar timid, fostul ambasador al Romaniei in America a pasit usor printre valuri.

Geoana 3

S-a obisnuit repede cu temperatrura apei si a ajuns in larg, cu apa pana la piept, unde s-a aruncat in valuri pentru cateva “brate” de inot. In tot acest timp, sotia lui se balaceste, la randul ei, alaturi de o prietena.

DIVORŢ CU SCANDAL! VEDETA S-A SĂTURAT! CÎNTĂREAŢA ŞI-A PĂRĂSIT SOŢUL: “M-AI ÎNŞELAT!”

Geoana 4

S-a strambat la soare

Geoana nu a stat prea mult in apa si, cand a considerat ca este timpul sa iasa, o luat-o usor catre mal. Valurile i-au dat insa de furca, astfel ca politicianul s-a stropit pe fata, lucru care pare ca l-a deranjat.

ADVERTISEMENT

Geoana 5

 

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Ajuns pe nisip, Geoana a mers direct la sezlong, s-a sters cu prosospul, s-a intins la soare si a asteptat sa se usuce complet, dupa care a urmat o discutie lunga cu prietenii sai.

Citeşte mai mult pe www.cancan.ro