Life

Imagini fabuloase cu o vedetă tv! Urmează să nască din moment din moment, dar ea își caută costume de baie minuscule

Ameri Nasrin, o mămică modernă și sexy. Mai are puțin și naște, dar ea ia la pas magazinele pentru a se asigura că are tot ce este nevoie
12.05.2023 | 18:30
Imagini fabuloase cu o vedeta tv Urmeaza sa nasca din moment din moment dar ea isi cauta costume de baie minuscule
Ameri Nasrin alege cu atenție piesele vestimentare pentru acest sezon
ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin este una dintre cele mai exotice prezențe din showbizul românesc. Frumoasa prezentatoare se află în cea mai bună perioadă a vieții sale. Este însărcinată în opt luni și așteaptă venirea pe lume a băiețelului său. Ocupată cu pregătirile pentru sosirea bebelușului, dar și cu podcastul a cărei moderatoare este, Ameri Nasrin își face timp și pentru ea. FANATIK are imagini fabuloase cu vedeta.

Ameri Nasrin, atentă la toate detaliile ce țin de copil, dar în special de ea

Fina lui Cristi Borcea acordă o deosebită importanță felului în care arată. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a fost surprinsă în timpul unei sesiuni de cumpărături într-un mall din capitală.

ADVERTISEMENT

Din imaginile ajunse pe adresa FANATIK, am observat că prezentatoarea este foarte activă. Ameri Nasrin a luat la pas magazinele dintr-un mall în căutarea ținutelor potrivite pentru vara aceasta.

Ameri Nasrin, însărcinată în opt luni, atrage priviri ca un magnet

Obrazul subțire cu cheltuială se ține, iar frumoasa vedetă știe bine asta. Nasrin a petrecut câteva ore în centrul comercial pentru a se asigura că își achiziționează tot ce are nevoie. Am remarcat că s-a uitat minute bune la costumele de baie, apoi a ales câteva. Oare Nasrin pregătește o mică vacanță înainte de venirea pe lume a bebelușului?!

ADVERTISEMENT

Ne-a atras atenția și ținuta prezentatoarei podcastului Ameritat. Nasrin a îmbrăcat o ținută lejeră, dar sexy formată dintr-o rochie mulată verde care îi lăsa la vedere burtica de gravidă.

La ea a accesorizat o pereche de pantofi negri, fără toc și o geantă de firmă în aceeași nuanță. Machiată și aranjată până la ultima șuviță, Ameri Nasrin a atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

Ameri Nasrin face sport, deși este în ultimul trimestru de sarcină

Nu mai este nevoie să menționăm că fina lui Cristi Borcea nu pare să fi luat deloc kilograme extra în sarcină. Cu excepția celor normale, Nasrin arată incredibil de bine. Este cunoscut faptul că fosta prezentatoare tv merge la sală. Antrenorul personal nu îi dă deloc liber, dar ea nu se plânge, dimpotrivă

“Am luat aproximativ 10 kilograme în plus. Doctorul mi-a spus că e în regulă, deci sunt relaxată din acest punct de vedere. Fac sport de 3 ori pe săptămână, mă relaxează cum nu aș fi putut să cred.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, fac exerciții recomandate în sarcină, dar important este că fac mișcare și ajută foarte mult și pentru recuperarea de după naștere”, declara în urmă cu ceva timp prezentatoarea pentru FANATIK.

Ameri Nasrin și soțul, Florin, au anunțat că vor deveni părinți într-un mod inedit

Finii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel au ales să dea vestea că vor deveni părinți într-un mod special. Nasrin și Florin au refăcut dansul mirilor, dezvăluind că ea este însărcinată.

“Câteva luni mai tarziu.Acelasi loc. De data asta, primul nostru dans în trei. La mulţi ani, nouă! Te iubesc mai mult ca oricând”, a scris vedeta în dreptul imaginilor emoționante.

Prezentatoarea tv și soțul ei s-au căsătorit anul trecut

Prezentatoarea tv și soțul ei și-au jurat iubire veșnică în vara anului trecut. Cei doi au făcut cununia religioasă la Mănăstirea Cașin din București. Alături le-au fost nașii, Cristi Borcea și Valentina Pelinel, dar și apropiații. Nasrin a strălucit în ziua cea mare și a purtat o rochie aparte. Soțul său, Florin s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, iar invitații s-au simțit excelent.

ADVERTISEMENT