Sporturi

Imagini fabuloase azi noapte din Rouen! Emil Boc, lider de galerie și în centrul orașului. VIDEO Exclusiv

21.04.2019 | 08:41
Imagini fabuloase azi noapte din Rouen Emil Boc lider de galerie si in centrul orasului VIDEO Exclusiv

Franța – România e 1-1 după prima zi în semifinalele FED Cup, Simona Halep învingând-o ușor în două seturi pe Kristina Mladenovic, pentru ca mai apoi Caroline Garcia să vină cu un răspuns asemănător în fața Mihaelei Buzărnescu. 

Imagini fabuloase din Rouen! Emil Boc, lider de galerie și în centrul orașului

Cei 1.500 de fani români prezenți în tribunele arenei din Rouen au făcut o atmosferă senzațională, fetele noastr simțindu-se ca acasă. Așa cum s-a întâmplat la Ostrava, în duelul cu Cehia, primarul Clujului, Emil Boc, a fost lider de galerie și de această dată.

Boc a făcut spectacol însă și pe seară, în centrul orașului Rouen, acolo unde a dat tonul unor cântece de susținere, spre uimirea francezilor aflați în zonă. Imaginile exclusive FANATIK le puteți vedea mai jos.

Emil Boc petrece cu fanii români

Exclusiv. Cum petrece Emil Boc după prima zi din Fed Cup dintre Franta si Romania

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 20. April 2019

Primul meci al zilei de duminică va fi cel dintre Simona Halep și Caroline Garcia, principalele „rachete” din cele dou tabere. Apoi, va urma un meci la fel de important între Kristina Mladenovic și Irina Begu. Florin Segărceanu a dezvăluit sâmbătă ca ia în calcul să o trimită pe teren pe Simona Halep în situația în care se va ajunge la meciul decisiv de dublu.

Simona Halep are trei victorii din tot atâtea meciuri jucate în acest sezon de FED Cup, învingându-le pe Siniakova, Pliskova și Mladenovic. În același timp însă, Mihaela Buzărnescu a pierdut toate meciurile sale.

România a ajuns în semifinalele FED Cup după o absență de 46 de ani, iar o eventuală prezență în finală ar reprezenta o premieră. În cealaltă semifinală se întâlnesc Belarus și Australia, unde scorul este de asemenea 1-1 după prima zi.

Cota României să elimine Franța a crescut după prima zi. Dacă vineri, fetele noastre erau creditat cu 1.60, iar Franța cu 2.40, acum România are o cotă de 1.70, iar Franța numai 2.10.

Tags: