News

Imagini greu de privit! Aici a fost ținută Alexandra de Gheorghe Dincă. FOTO

30.07.2019 | 10:57
Alexandra Măceșanu a fost omorâtă după ce criminalul a prins-o vorbind la telefon. Sursa foto: antena3.ro

Gheorghe Dincă trăia într-o mizerie cumplită, iar pe Alexandra Măceșanu se pare că a ținut-o sechestrată într-un garaj unde erau aruncate cutii, haine și fiare. Imaginile din ”casa groazei” sunt greu de privit și arată dezastrul în care adolescenta de 15 ani și-a petrecut ultimele clipe din viață.

Alexandra Măceșanu a fost sechestrată de criminal într-un garaj

Surse judiciare din cadrul anchetei de la Caracal arată că Gheorghe Dincă a ținut-o captivă pe Alexandra Măceșanu într-un garaj infect în care se aflau fiare, cutii și mormane de haine vechi. Criminalul de la Caracal a mărturisit că a lovit-o pe fată după ce a prins-o vorbind la telefon, a căzut și a rămas inconștientă, șeful Poliției Române confirmând ultimele cuvinte ale fetei la 112 ”vine, vine!”, apoi apelul s-a întrerupt.

Ulterior, agresorul s-a urcat în mașină și a plecat la farmacie să-și cumpere o cremă pentru rănile pe care le avea la mâini. Gheorghe Dincă a părăsit locuința timp de două ore. În acest interval inculpatul a fost filmat în timp ce arunca o parte din bijuteriile fetei în curtea unui hotel din Caracal.  În momentul în care criminalul s-a întors acasă fata era deja moartă. Inculpatul a ars cadavrul fetei după ce ar fi ciopârțit trupul fetei de 15 ani.

Gheorghe Dincă trăia într-o mizerie cumplită
Într-un asemenea loc a fost ținută captivă Alexandra Măceșanu. Sursa foto: newsweek.ro

Cum a reușit Alexandra să facă rost de telefon pentru a suna la 112

Nu se știe cum Alexandra Măceșanu a reușit să găsească un telefon în dezastrul din casa criminalului. Cert este că adolescenta a sunat la 112 de 3 ori în timp ce criminalul era plecat la farmacie spunând că este legată și că a fost violată. Adolescenta le-a dat polițiștilor o adresă de pe o carte de vizită care îi aparținea unui inginer de cadastru, precum și alte detalii privind curtea în care se afla: câini mulți, brazi în curte, un nuc, servici auto.

„La ora 11.23, Măceşanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelaşi număr de telefon, sesizând aceleaşi aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecţionat apelul către dispeceratul Poliţiei Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliţiei Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acţiona în zona 7 Caracal, (…) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI, potrivit Mediafax.

Ulterior, Alexandra Măceșanu a reușit să ofere detalii prețioase despre locul în care se află și ce vede în jurul ei. „Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, arată raportul MAI legat de conversația dintre adolescentă și polițistul din Slatina.

 

 

 

 

Tags: