News

Imagini greu de privit cu pasagerii unui zbor Spania – Argentina. 12 oameni, răniți după turbulențele „de coșmar”

Zbor de coșmar pentru pasagerii unui avion către Buenos Aires. 12 oameni, răniți destul de grav după turbulențe. Mărturiile călătorilor.
22.10.2022 | 00:21
Imagini greu de privit cu pasagerii unui zbor Spania  Argentina 12 oameni raniti dupa turbulentele de cosmar
Imagini greu de privit cu pasagerii unui zbor Spania – Argentina. 12 oameni, răniți. foto: Colaj Fanarik / Twitter
ADVERTISEMENT

Mai multe persoane au avut un zbor de coșmar. Călătorii care au vrut să ajungă din Spania în Argentina au ajuns să fie răniți din cauza turbulențelor.

Imagini greu de privit cu pasagerii unui zbor Spania – Argentina

Oamenii nu s-ar fi așteptat în niciun caz la asemenea turbulențe, în urma cărora 12 dintre ei au fost răniți destul de grav.

ADVERTISEMENT

Imaginile publicate de la fața locului pe rețelele de socializare sunt greu de privit. O femeie și-a rupt nasul și are bandaje în jurul său.

O altă imagine de pe rețelele de socializare arată mai mulți pasageri care stau speriați într-un colț, chiar după ce turbulențele se termină, fiind șocați de experiența prin care au trecut.

ADVERTISEMENT

„Ultimele șapte ore de zbor au fost un coșmar nenorocit”, a spus un călător.

Compania Aerolineas Argentinas a precizat că trei dintre persoanele rănite au avut nevoie de îngrijiri medicale mai atente, în timp ce ceilalți nouă răniți au avut răni ușoare.

De asemenea, compania a spus că toate persoanele rănite nu purtau centura de siguranță în aceș moment.

ADVERTISEMENT

„Potrivit informațiilor furnizate de echipaj, luminile centurii de siguranță erau aprinse și s-a făcut anunțul corespunzător.

Pasagerii care au fost mai grav răniți și cei care au trebuit să fie transferați nu purtau centura de siguranță în momentul turbulențelor”, se arată în comunicat, conform CNN.

ADVERTISEMENT
Imagini de la zborul cu turbulențe
Imagini de la zborul cu turbulențe. Foto Twitter

Mărturiile pasagerilor după zborul de coșmar

Dar mărturiile pasagerilor nu arată același lucru. Un călător a spus că nu li s-a spus să își pună centurile de siguranță și toți pasagerii „au zburat” în aer după turbulențele grave, care i-au făcut efectiv să sară de pe scaune și să se izbească de tavanul aeronavei.

De altfel, bărbatul respectiv a explicat pe rețelele de socializare că inclusiv stewardesele au fost surprinse de turbulențe.

„Ei bine, au fost niște turbulențe în timpul cărora nu ni s-a spus să ne punem centura de securitate și toată lumea a zburat. Chiar și stewardesele erau la podea”, a scris unul dintre pasageri.

ADVERTISEMENT
Tags: