News

Imagini greu de privit din casa lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit anchetatorii. FOTO

07.08.2019 | 08:26
Imagini greu de privit din casa lui Gheorghe Dinca Ce au gasit anchetatorii FOTO
Casa lui Gheorghe Dincă, o adevărată fortăreață a ororilor. Sursa foto: romaniatv.net

Ies la iveală noi detalii șocante din casa lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal care a răpit, violat și ucis două tinere de 15, respectiv 18 ani. În imaginile date publicității recent se poate observa că locuința criminalului este o adevărată fortăreață a ororilor, acesta improvizându-și inclusiv o cameră de tortură unde, potrivit România TV, obișnuia să țină victimele sechestrate.

Ce spune avocatul familiei Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre fetele care au pierit în mâinile fostului mecanic auto de 66 de ani, a intrat alături de anchetatori în așa-numită Casă a Groazei și a descris cu lux de amănunte întreaga experiență pe care a trăit-o în acele momente. Într-un interviu acordat pentru România TV, acesta susține că în fiecare încăpere a locuinței care întrece chiar și imaginația celor mai buni regizori ai fimelor horror, te izbește un miros insuportabil, „de carne stricată, de cadavru”.

Am văzut mai multe camere, era şi camera lui unde el dormea: fire atârnate, mizerie, pat de fier ruginit, bandă groasă, placaje pe jos, acolo cobora el. Mizeria era cruntă, arata cum erau puşcăriile comuniste, mizerie înfiorătoare, miros de carne stricată, de cadavru”, a dezvăluit avocatul.

Imagini șocante din casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: romaniatv.net
Imagini șocante din casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: romaniatv.net

„Probele din pădure au fost plantate de curând acolo”

Totodată, avocatul familiei Melencu a vorbit despre osemintele găsite într-o pădure din apropiere de Caracal, cea mai recentă descoperire a anchetatorilor în acest caz, mărturisind că nu exclude posibilitatea ca aceste probe să fi fost plantate de altcineva în zona respectivă.

Din punctul meu de vedere, acele probe puteau fi alterate foarte ușor. Eu sunt foarte mirat, cum după atâtea ploi, cenușa și oasele erau la suprafața ierbii. Deci, să ne înțelegem, osemintele și cenușa nu erau în saci. Erau pe iarbă, răsturnate, iar sacii erau la șapte metri distanță.

Deci, el a scuturat sacii, după care i-a aruncat mai departe. Prin ploile respective, chiar torențiale, prin micile inundații, normal că acea cenușă, știm și noi, se împrăștie, se duce, se diluează. Eu am suspiciunea că aceste probe nu au fost puse acolo la momentul când spune el, eu cred că au fost puse foarte recent. Sacii erau curați. Păi dacă ploua într-o pădure, nu aveam sacii curați și cenușa la suprafață”, a mai spus Tonel Pop.