Sport

Imagini halucinante în Gruia! Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad: “Haos total în România!” Video

Înfrângerea din returul cu Steaua Roşie Belgrad a fost digerată cu greu în vestiarul lui CFR Cluj, unde spiritele s-au încins.
27.08.2021 | 08:25
Imagini halucinante in Gruia Bataie in vestiarul lui CFR Cluj dupa infrangerea cu Steaua Rosie Belgrad Haos total in Romania Video
Imagini halucinante în Gruia! Bătaie în vestiarul lui CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad: "Haos total în România!"
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut manşa retur cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, din play-off-ul Europa League. La finalul meciului din Gruia, în vestiarul campioanei României au fost surprinse scene halucinante, după ce a pornit o bătaie între oficiali ai clubului.

S-au bătut în vestiarul lui CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad

Milos Simanovic, unul dintre jurnaliştii sârbi prezenţi la meciul CFR Cluj – Steaua Roşie Belgrad 1-2, a fost martor al unei încăierări în vestiarul campioanei României. Acesta a susţinut că în conflict ar fi intrat unul dintre jucătorii echipei şi un membru al staff-ului.

ADVERTISEMENT

“Haos total în România. Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”, au scris jurnaliştii de la B92. Totul ar fi pornit după o discuţie mai aprinsă între Ioan Ivașcu, juristul clubului, şi Viorel Boncoi, kinetoterapeut al lui CFR Cluj. Conform sport.ro, în scandal ar mai fi fost implicat şi Radu Pralea, un alt kinetoterapeut al echipei.

Marian Copilu, preşedintele lui CFR Cluj, a încercat să aplaneze conflictul, însă spiritele s-au calmat abia după intervenţia oamenilor de ordine de la stadion.

ADVERTISEMENT

Scandal la CFR Cluj după eliminarea din Europa League

Calificarea în grupele Europa League era obiectivul anunţat de conducătorii clubului pentru startul sezonului, însă CFR Cluj va fi nevoită să evolueze în Conference League în această toamnă.

Ratarea obiectivului a adus un adevărat cutremur la echipă. După meci, Neluţu Varga, patronul campioanei României, a luat decizia să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui CFR Cluj nu au dorit să intervină la finalul meciului din Gruia, însă Neluţu Varga i-a transmis un mesaj lui Radu Naum, realizatorul emisiuni Digi Sport Special, în care anunţa că Marius Şumudică şi Marian Copilu vor părăsi echipa.

“Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: ‘Nu a plecat el, l-am demis!'”, a anunţat Radu Naum.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a ajuns în urna a 2-a din grupele Conference League

CFR Cluj va juca în grupele Conference League, competiţie nou-înfiinţată de UEFA, iar la tragerea la sorţi se va afla în urna a 2-a. Astfel, campioana României va evita adversari precum Feyenoord, Qarabag, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Rennes, Partizan Belgrad, Zorya.

Marile emoţii vin din urna 1, de unde CFR Cluj ar putea să primească un adversar imposibil. AS Roma, Tottenham, FC Basel, FC Copenhaga, Slavia Praga, Gent, AZ Alkmaar şi LASK Linz se află în urna capilor de serie.

Tragerea la sorţi pentru grupele Conference League va avea loc vineri, 27 august, de la ora 14:30, la Istanbul.

ADVERTISEMENT