Fotbal intern

Imagini halucinante în Liga 4 la meciul Ceahlăului! Poarta era prea mică, dar au rezolvat totul cu topoarele! Foto

28.05.2018 | 20:35
Imagini halucinante in Liga 4 la meciul Ceahlaului Poarta era prea mica dar au rezolvat totul cu topoarele Foto

Liga 4 din România oferă în fiecare săptămână imagini de-a dreptul halucinante. De această dată a venit rândul campionatului judeţean din Neamţ să devină cunoscut la nivel naţional. Meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Victoria Horia nu s-a mai jucat din cauza unei probleme incredibile, poarta de pe stadionul din localitatea Horia era mai mică.

La starul meciului, arbitrii au început să măsoare porţile şi şi-au dat seama că acestea nu au înălţimea admisă. Localnicii au sărit imediat în ajutorul formaţiei Victoria şi au început să sape un şanţ pe linia porţii, câţiva folosind chiar şi topoarele. După ce au terminat acţiunea, aceştia au cerut o nouă măsurătoare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Poliţia i-a calmat pe fanii din Liga 4, nemulţumiţi că nu o văd pe Ceahlăul

Arbitrii din Liga 4 nu s-au lăsat convinşi de “opera de artă” a localinicilor din Horia şi au constatat că porţile nu respectau dimensiunile. După mai multe parlamentări, oficialii au anunţat că meciul nu se va mai juca, spre nemulţumirea fanilor echipei locale. Poliţia a apărut prompt pentru a calma spiritele, destule de încinse şi din cauza băuturilor alcoolice.

Probleme la meciul Ceahlăului din Liga 4 Neamţ
Probleme la meciul Ceahlăului din Liga 4 Neamţ