Fotbal intern

Imagini horror cu glezna lui Țucudean după Hermannstadt – CFR! Video cu tratamentul aplicat de medicul echipei

22.09.2018 | 22:59
Imagini horror cu glezna lui Tucudean dupa Hermannstadt  CFR Video cu tratamentul aplicat de medicul echipei

Au apărut imagini horror cu glezna atacantului George Țucudean după partida Hermannstadt – CFR încheiată cu victoria ardelenilor, scor 0-1! De altfel, „vârful” a fost autorul singurului gol înscris. În minutul 69 al întâlnirii, Țucudean a trimis puternic la poarta gazdelor și a reușit să marcheze. Nu s-a terminat prea bine meciul pentru Țucudean care a acuzat o accidentare serioasă cu nouă minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.

Echipa medicală a campioanei l-a luat în primire pe Țucudean încă din timpul partidei și a reușit să-l pună pe picioare pentru a termina în teren jocul. La vestiare însă tratamentul a continuat pentru atacantul CFR-ului. Glezna acestuia era vizibil umflată în momentul în care doctorii, cu ajutorul unui instrument medical special, au început să-i deblocheze zona. Aproape imediat din glezna atacantului a început să țâșnească sângele.

CITEŞTE ŞI INTERVIUL EVENIMENT ACORDAT DE GEORGE ŢUCUDEAN PENTRU FANATIK.RO ÎN URMĂ CU CÂTEVA ZILE

Imagini horror cu glezna lui Țucudean după Hermannstadt – CFR!

George Țucudean a semnat cu CFR Cluj la începutul anului, mai exact pe 8 ianuarie 2018. Un milion de euro au plătit ardelenii pentru transferul atacantului. După 22 de partide jucate în tricoul echipei campioane, Țucudean are deja 11 goluri și și-a câștigat un rol clar de titular. În trecut, vârful a evoluat pentru ambele echipe din București. Mai întâi a jucat la Dinamo, apoi a ajuns la FCSB. Cariera i-a fost relansată de Gheorghe Hagi la Viitorul. Regele este cel care l-a readus pe Țucudean în circuitul echipei naționale după ce atacantul a avut câteva prestații de excepție pentru echipa sa.

George Țucudean a prins și două transferuri în străinătate. A semnat în 2013 cu gruparea belgiană, Standard Liege, dar a plecat după numai un an de zile. După un scurt împrumut în Ștefan cel Mare, Țucudean a mers în Anglia acolo unde a semnat pentru Charlton. N-a reușit însă să rupă gura târgului și după 20 de jocuri și numai două goluri marcate, Țucudean s-a reîntors în Liga 1 Betano.

6 partide a prins Țucudean în tricoul echipei naționale