News

Imagini HOT! Fetele şi-au făcut de cap la mare

Lora, Doiniţa Oancea şi Oana Craioveanu sunt prietene bune. Cele trei sunt de nedespărţit, motiv pentru care îşi fac vacanţele împreună. Reporterii ziarului Libertatea le-au surprins, zilele...
18.08.2014 | 13:17

Lora, Doiniţa Oancea şi Oana Craioveanu sunt prietene bune. Cele trei sunt de nedespărţit, motiv pentru care îşi fac vacanţele împreună. Reporterii ziarului Libertatea le-au surprins, zilele trecute, pe cele trei în timp ce îşi făceau de cap în valurile mării.

vedete-Mare1_2cca6cb2c0_wk

Lora, Oana şi Doiniţa, însoţite de iubitul celei din urmă, au fost surprinse pe plaja din Mamaia, unde au oferit, fără să vrea, un spectacol de zile mari. Fetele au discutat pe plajă, s-au îmbrăţişat, iar apoi au intrat în mare să se răcorească.

vedete-mare2_b772cfcdc7_wk
Iubitul Doiniţei Oancea, Ionuţ Ghenu, a apărut cu o piscină gonflabilă şi toţi s-au aruncat în valuri. Fetele s-au postat rând pe rând în piscină, în timp ce Ionuţ avea grijă ca valurile să nu le răstoarne.
În cele din urmă, a sărit şi el înăuntru, alături de fete, şi s-au lăsat în voia valurilor. După aproape 20 de minute, obosiţi, cei patru au renunţat la distracţie şi au ieşit pe mal.

vedete-mare-3_7e7f4233b4_wk

Şi ele au făcut senzaţie pe plajă

Bianca Drăguşanu se află la Mamaia de zile bune. Ea însă nu a stat în razele arzătoare ale soarelui, preferând umbra, unde s-a delectat cu fructe. În vacanţa de la malul mării, blondina şi-a adus cu ea şi câinele, căruia i-a închiriat chiar şi un şezlong.

vedete-dragusanu_9d5df76d8d
Rocsana Marcu i-a lăsat pe bărbaţi mască atunci când a intrat în mare cu o rochie albă, fără sutien pe ea. Ţinându-se de mână cu solistul What’s Up, blondina s-a distrat de minune alergând în valurile înspumate ale mării, iar domnii i-au admirat pieptul impunător.

vedete-rocsana-marcu_2b5f4e3d52
Adina Postelnicu, blonda de la Heaven, a tras şi ea o fugă pe litoralul românesc weekendul trecut. Deşi vremea nu a fost tocmai bună de bronzat, cântăreaţa nu s-a plâns că soarele a fost scump la vedere.

vedete-adina-heven1_82e389b0ff

sursa: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!