ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Imagini HOT! Miscările ce au încins imaginaţia bărbaţilor

Cântăreaţa Roxana Nemeş a dansat provocator în faţa iubitului şi a fost declarată, de departe, cea mai incendiară prezenţă a serii!...
Autor: Ionuţ Cataramă | 30.07.2014 | 13:02
Imagini HOT! Miscările ce au încins imaginaţia bărbaţilor

Cântăreaţa Roxana Nemeş a dansat provocator în faţa iubitului şi a fost declarată, de departe, cea mai incendiară prezenţă a serii!

ADVERTISEMENT

1

E o adevarată bombă sexy şi orice apariţie a ei în public face vâlvă în jur. Asa s-a întâmplat şi într-una din serile trecute, atunci când Roxana Nemes şi-a făcut simţită prezenţa într-un local de noapte din Bucuresti.

ADVERTISEMENT

Vezi VIDEO AICI!

2

ADVERTISEMENT

Paparazzii au surprins-o pe cântăreaţă în mare formă! Blondina, îmbrăcată extrem de sexy, într-o salopetă neagră de pantaloni scurţi decoltată şi despicată peste tot, a venit împreună cu Radu Groza şi câţiva prieteni şi de îndată a început să se simtă bine.

3 4 5

ADVERTISEMENT

În primă fază, Roxana a socializat cu o amică, apoi a trecut la… dans! Dar ce dans!!! Unul provocator, plin de mişcări senzuale şi incitante, care imediat a atras atenţia bărbaţilor din jur, inclusiv a iubitului ei, care, în general, nu prea este un amator de unduieli pe ring.

6 7

ADVERTISEMENT

Sursă: www.wowbiz.ro

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!