Fotbal intern

Imagini impresionante cu Ivan Martic. A izbucnit în plâns și s-a rugat în genunchi pentru Mihăilă. Video

02.11.2018 | 21:29
Imagini impresionante cu Ivan Martic. A izbucnit în plâns și s-a rugat în genunchi pentru Mihăilă. Video
Ivan Martic, U Craiova

După ce a văzut că Valentin Mihăilă a rămas inert pe gazon, Ivan Martic a izbucnit în plâns, iar ulterior s-a pus în genunchi și a început să se roage pentru binele colegului său. 

VIDEO AICI

Puștiul în vârstă de numai 18 de ani al Craiovei a fost lovit puternic cu antebrațul în gât de Laurențiu Rus în minutul 10 al partidei Poli Iași – U Craiova.

Ivan Martic a izbucnit în plâns și s-a rugat în genunchi pentru Mihăilă

Arbitrul partidei a văzut faza și i-a acordat imediat cartonașul roșu jucătorului de la Iași, apoi a solicitat de urgență intervenția medicilor. Mihăilă a rămas nemișcat pe gazon minute bune, iar cel mai afectat dintre toți a fost Ivan Martic. Croatului i-au dat imediat lacrimile, acesta făcând apoi un gest impresionant: s-a pus în genunchi și a început să se roage pentru binele lui Mihăilă.

Fotbalistul Craiovei a fost urcat pe targă în ambulanță și transportat spre finalul primei reprize la spital. Mihăilă se află în afara oricărui pericol în acest moment.

Sezon bun pentru puștiul Valentin Mihăilă

La doar 18 ani, Valentin Mihăilă se afla în fața celui de-al 11-lea său meci oficial pentru Știința în acest sezon, puștiul oferind patru assist-uri. A jucat chiar și într-una dintre cele două partide cu Leipzig, din turul III preliminar al Europa League.

Ivan Martic (28 ani) s-a transferat la Craiova în 2017. A contribuit la primul trofeu câștigat de olteni după o așteptare de 25 de ani: Cupa României, după o finală cu Hermannstadt, divizionară secundă la acea vreme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri