Life

Imagini impresionante cu prințul George în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta. Gestul care a emoționat o lume întreagă

Imagini impresionante cu prințul George. Ce a făcut copilul de doar nouă ani care a asitat la funeraliile străbunicii sale.
19.09.2022 | 19:01
Imagini impresionante cu printul George in timpul funeraliilor Reginei Elisabeta Gestul care a emotionat o lume intreaga
Imagini impresionante cu prințul George în timpul funeraliilor Reginei Elisabeta. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Momente emoționante la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Prințul George a oferit o imagine care înglobează, de fapt, ceea ce simt toți cei care au cunoscut-o pe regină.

Imagini emoționante cu Prințul George la înmormântarea Reginei Elisabeta

Prințul George a participat, la fel ca toată familia regală britanică, la funeraliile reginei Elisabeta, cea care i-a fost și străbunică.

ADVERTISEMENT

Băiețelul de doar nouă ani arăta profund impresionat de aceste momente cumplite pentru întregul regat al suveranei, dar și pentru cei care au cunoscut-o.

Imaginile emoționante îl au în prim plan chiar pe micul prinț, cel care va ajunge la conducerea regatului Marii Britanii la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Sophie, contesa de Wessex, îl consolează pe viitorul rege în timp ce participă ambii la funerariile străbunicii, iar copilul  pare vizibil afectat de toate acestea.

Imaginile arată cum Sophie Wessex îl mângâie pe prințul George în timpul funeraliilor majestății sale.

ADVERTISEMENT

Contesa a pus o mână pe umărul lui George în timp ce micuțul privea către sicriul străbunicii sale, regina Angliei.

La funeralii a participat și sora acestuia de șapte ani, prințesa Charlotte, dar și restul familiei, adică ducele și ducesa William și Kate.

ADVERTISEMENT

Prințul Louis, în vârstă de patru ani, nu a participat și ducesa, mama lui, chiar spunea că el nu înțelege ceea ce se întâmplă, fiind prea mic.

Contesa de Wessex, în vârstă de 47 de ani, a fost foarte apropiată de Regina Elisabeta a II-a și avea o relație extrem de bună cu soacra ei, ea fiind căsătorită cu prințul Edward.

Prințesa Charlotte, omagiu pentru bunica sa

Și cei doi copii ai lor, Lady Louise Windsor, în vârstă de 18 ani, și James, viconte Severn, în vârstă de 14 ani, au fost prezenți la înmormântare.

Prințesa Charlotte a adus un omagiu bunicii sale prin ținuta pe care a purtat-o la funeraliile sale. Charlotte a purtat o pălărie elegantă neagră cu o fundă și o broșă cu potcoavă, care i-a fost dăruită de răposata suverană a Angliei.

Și Meghan Markle a cinstit-o în această zi pe regină și a purtat o pereche de cercei pe care suverana i-a dăruit-o în timpul vieții sale, niște bijuterii cu perle.

ADVERTISEMENT