News

Imagini impresionante în Ucraina. Un bărbat scapă miraculos cu viață după o rachetă căzută în Kiev. Video

Vin imagini impresionante din Ucraina. Mai multe orașe din statul vecin au fost bombardate luni dimineață. La Kiev, un bărbat scapă miraculos de explozia unei rachete.
10.10.2022 | 12:51
Imagini impresionante in Ucraina Un barbat scapa miraculos cu viata dupa o racheta cazuta in Kiev Video
Un bărbat, la un pas de a fi lovit de o rachetă căzută luni dimineață lângă un pod din Kiev. Sursa foto: colaj Fanatik / Twitter
ADVERTISEMENT

Mai multe atacuri cu rachetă ale forțelor rusești au avut loc luni dimineaţa în Capitala ucraineană Kiev, precum şi în alte mari orașe din statul vecin.

Un bărbat, la un pas de a fi lovit de o rachetă căzută luni dimineață lângă un pod din Kiev

Bombardamentele de luni vin la două zile după ce Moscova a acuzat Ucraina că a orchestrat puternica explozie ce a avariat podul-cheie care leagă Rusia şi Peninsula Crimeea.

ADVERTISEMENT

În ultimele ore, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu podul pietonal de lângă Arcul Libertății din Kiev, care a fost lovit luni dimineață de o rachetă lansată de ruși.

Locația este intitulată ”The Bridge of Glass” (Podul de Sticlă). Este un pasaj destinat exclusiv pietonilor, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Kiev și un loc preferat de locuitorii orașului pentru promenadă.

ADVERTISEMENT

Această locație dedicată prieteniei dintre națiunile ruse și ucrainene a fost bombardată de ruși în această dimineață.

Un bărbat prezent pe pod la ora 8:18, când în zonă a căzut un proiectil, a scăpat ca prin minune cu viață.

ADVERTISEMENT

Într-o filmare surprinsă de camerele de luat vederi din zonă se observă cum cetățeanul se plimbă liniștit. Imediat după explozie, acesta apare fugind să se protejeze de suflul deflagrației.

Cel puțin 8 morți și zeci de răniți în exploziile din Kiev

Șeful Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zaluzhni, a anunțat, luni dimineață, că 75 de rachete au fost lansate de ruși către teritoriul statului vecin. Dintre acestea, 41 au fost neutralizate de apărarea aeriană.

ADVERTISEMENT

Restul au căzut în Kiev și în alte 12 mari orașe ale Ucrainei. Bilanțul preliminar al victimelor din Capitală indică 8 morți și 24 de răniți.

ADVERTISEMENT