News

Imagini în premieră cu Elena Udrea în România. Unde s-ar afla aceasta acum

08.07.2019 | 15:57
Imagini in premiera cu Elena Udrea in Romania Unde sar afla aceasta acum

Au apărut primele imagini cu Elena Udrea în România și se pare că fosta politiciană s-ar afla în locuința lui Adrian Alexandro de la Corbeanca. Antena 3 a difuzat primele imagini cu fosta mână dreapta a lui Traian Băsescu, care a fugit din țară în februarie 2018 în Costa Rica.

Imagini cu Elena Udrea după revenirea în țară: stă în vila din Corbeanca a iubitului

Postul de știri a prezentat câteva imagini cu Elena Udrea la geamul uneia dintre camerele vilei în care stă acum cu iubitul ei. Fostul ministru al Turismului apare cu fetița ei, Eva Maria, în brațe . Imaginile au fost difuzate prima oară în emisiunea „Esențial” prezentată de Ana Maria Roman și, cel mai probabil, vom avea în curând noi fotografii și videoclipuri cu aceasta, mai ales că mulți așteaptă ca Udrea să acorde interviuri după revenirea în țară.

Udrea a făcut escală la Frankfurt înainte să ajungă la București. Situația juridică a fostei doamnă ministru a determinat-o să vină în țară asta după ce Curtea Constituțională a României a declarat nelegale completurile de 5 judecători de la Înalta Curte. Unul din efectele deciziei luate de judecătorii CCR este rejudecarea dosarului Gala Bute, cel în care ministrul a fost condamnat la închisoare.

imagini elena udrea in vila corbeanca
Elena Udrea se află în vila din Corbeanca a lui Alexandrov. Sursa foto: Antena 3

Ce va face Elena Udrea de acum înainte

Au existat și câteva speculații cu referire la ce va face Udrea de acum înainte. În presă au apărut informații că nu va sta foarte mult timp prin România și că a venit doar pentru a face botezul micuței Eva. Se zvonește că aceasta ar planifica să se refugieze într-o țară europeană, iar variantele cele mai vehiculate ar fi Anglia și Serbia.

„Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în ţara de origine. (…) Din zvonurile din Costa Rica ce ştiu eu, intenţia ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.), intenţia ei era să renunţe la aplicaţia de refugiu şi să întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea şi nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu ştiu ce”, a declarat omul de afaceri Corneliu Tăbăcaru, scrie digi24.ro.

Tags: