Life

Imagini în premieră cu tatăl lui Abi Talent, Suraj Panțic, interlopul care a băgat spaima în toată regiunea Buzăului – Foto

20.07.2020 | 10:27
Imagini in premiera cu tatal lui Abi Talent Suraj Pantic interlopul care a bagat spaima in toata regiunea Buzaului  Foto
Abi Talent. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Abi Talent face parte dintr-o familie controversată din Buzău, unde autoritățile aproape că n-au niciun cuvânt de spus, iar luptele de stradă au loc la orice pas.

Cântărețul de trap apare pe internet alături de tatăl lui, Suraj Panțic, interlopul de care fuge toată lume din Buzău, fiind considerat un om periculos.

ADVERTISEMENT

Condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare pentru proxenetism, tatăl lui Abi Talent și-a făcut cont de Instagram și apare alături de fiul său, pe care îl consideră rege.

Abi talent are un tată renumit printre clanurile din mahalaua Buzăului

Suraj Panțic se numără printre cei mai de temut interlopi din Buzău, după ce a început să aibă lupte seculare cu mai multe clanuri de romi din orașul pe care ar fi pus stăpânire.

ADVERTISEMENT
Abi tatăl lui, Suraj Panțoc, se afișează peste tot
Abi tatăl lui, Suraj Panțic, se afișează peste tot

Bărbatul a fost condamnat, în urmă cu câțiva ani, pentru un dosar de proxenetism, însă nu a stat mult după gratii, căci a ieșit pentru bună purtare. Școlit în închisoare, Suraj Panțic a început să facă legea în Buzău, iar de atunci toată lumea îi știe de frică.

Suraj Panțoc, alături de Abi talent, fiul său. Foto: Instagram
Suraj Panțic, alături de Abi talent, fiul său. Foto: Instagram

Nu de puține ori, Abi Talent s-a lăudat cu tatăl lui, pe care îl consideră un rege, la fel cum se intitulează și el. De altfel, pe rețelele de socializare, Suraj Panțic se proclamă rege în Buzău și se mândrește cu fiul lui, care a devenit vedetă în România. De asemenea, unchiul lui Abi Talent a făcut spectacol pe străzile Buzăului, după ce a alergat un adversar cu mașina și s-a dat jos din mers pentru a-l fugări cu un cuțit.

ADVERTISEMENT
Abi și tatăl lui, Suraj Panțoc, au o relație specială
Abi și tatăl lui, Suraj Panțic, au o relație specială

Abi Talent este unul dintre cei mai controversați puști din România. Cântărețul a fost într-un scandal de pomină cu Alex Velea și Lino Golden, după ce au râs de el. În prezent, el se bucură de celebritate și este unul dinte cei mai ascultați cântăreți de trap din țară.

Ultima piesă în colaborare cu Dorian Popa l-a făcut să spargă topurile pe Youtube.

 

View this post on Instagram

 

TOTUL A INCEPUT ACUM DOI ANI..am scos prima mea piesa, “Papuci Gucci”, eram mai mic, mai prost, dar asa e oricine la inceput de drum, poate daca nu eram asa atunci nu ajungeam unde sunt acum. Am facut niste caterinca nebuna cum ca nu stiu sa scriu sau sa citesc si multa lume a crezut ca vorbesc serios, nu e chiar asa 🤣🤣🤣 Simt ca am dovedit multe de cand ma stiti, dar mai am multe de dovedit. Da, m-am lasat de scoala in clasa a 8-a, dar am avut un motiv, SUNT TIGAN si multi profesori din Romania sunt rasisti, de-aici trageti si voi concluzia, in fine, fie ca ai 8 clase, fie ca ai 3 facultati, e acelasi lucru in Romania. VREAU DOAR SA VA SPUN CA AM FOST PUTERNIC SI AM AVUT TUPEU SA CRED IN VISUL MEU SI ACUM IL TRAIESC LA INTENSITATE MAXIMA. ASA TREBUIE SA FACETI SI VOI‼️ ❤️ VA IUBESC ❤️ ‼️MAINE PIESA NOUA‼️ORA 15:00‼️

A post shared by #AJUTACUABI 🤍 (@1babyabi1) on

Celebru după piesa Papuci Gucci

Abi Talent are are 18 ani, cântă trap și a studiat doar 8 clase. A devenit cunoscut după ce a lansat melodia „Papucii Gucci”. Abi este originar din Buzău, spune că este de etnie romă și că se mândrește cu asta.

ADVERTISEMENT

Numele lui din buletin este Alberto Panțic, iar familia sa se află în atenția procurorilor după multe scandaluri cu interlopii din oraș. El a terminat Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Buzău, cu media 6,97. Pentru evenimente, el cere 3000-4000 de euro pe concert.

Abi a lansat o melodie cu Dorian Popa care se află pe primul loc în tendințeg pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT