Fotbal international

Imagini în premieră de la nunta lui Alex Mitriță. Dedicații de la jucătorii Universității Craiova + dansul “naşului” Mihai Rotaru. VIDEO

25.11.2019 | 16:23
Imagini in premiera de la nunta lui Alex Mitrita Dedicatii de la jucatorii Universitatii Craiova  dansul nasului Mihai Rotaru VIDEO
Alexantru Mitriță s-a însurat cu Alessia. Sursă Foto: Facebook/Florin Ștefan
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță s-a însurat cu Alessia duminică. Petrecerea a avut loc în Preajba, localitate aflată la 12 kilometri de Craiova. Înainte de nunta, fotbalistul legitimat la New York City a mers pe stadionul „Ion Oblemenco”, unde Universitatea a jucat cu Hermannstadt. La fericitul eveniment au participat jucătorii Craiovei, Victor Pițurcă, dar și patronul clubului, Mihai Rotaru.

Dedicații de la jucătorii Craiovei pentru Mitriță și Alessia. Imagini inedite cu naşul Mihai Rotaru dansând

După ce s-a antrenat alături de Universitatea Craiova înaintea „dublei” echipei naționale cu Suedia și Spania, Mitriță a urmărit meciul oltenilor cu Hermannstadt din tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, apoi, împreună cu jucătorii de la Craiova, Victor Pițurcă și patronul Mihai Rotaru, a mers la petrecerea de nuntă ce a avut loc în Preajba, localitate doljeană aflată la 12 kilometri de Craiova. La eveniment, fotbaliștii olteni au dat dedicații pentru Mitriță și Alessia.

ADVERTISEMENT

Alexantru Mitriță profită de o perioadă de vacanță, după ce New York City a pierdut în sferturile de finală ale play-off-urilor din Major League Soccer, 1-2 cu Toronto FC. Echipa canadiană a reușit să ajungă în ultimul act al turneului, unde a fost învinsă de Seattle Sounders, scor 1-3.

Alex Mitriță s-a însurat cu Alessia! Imagini de excepţie

Alex Mitriță a profitat din plin de pauza competițională din MLS și s-a însurat cu Alessia în scurta lui vacanță. Cei doi au decis să își unească destinele duminică, 24 noiembrie, la Craiova, după ce pe 15 septembrie s-au căsătorit la New York, chiar înaintea partidei jucate de echipa sa cu San Jose, scor 2-1.#FANATIKro

Gepostet von Fanatik Sport am Montag, 25. November 2019

Prim sezon bun pentru Mitriță în America

Alex Mitriță s-a transferat la New York City în februarie, după ce americanii au plătit Craiovei 8.000.000 de euro. În cele 32 de partide în care a evoluat în toate competițiile, internaționalul român a marcat 13 goluri și a oferit trei pase decisive.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile bune de la echipa de club l-au readus pe Mitriță și la echipa națională. După dubla cu Feroe și Suedia din martie, prima din campania de calificare, Mitriță a absentat din lotul „tricolor” timp de șapte luni, până la meciul cu Insulele Feroe din octombrie.

În ultimele patru jocuri ale României din grupa de calificare la EURO, Mitriță a reușit un gol și un asisst în meciul din Feroe, câștigat de prima reprezentativă cu 3-0, și a marcat unicul gol al echipei lui Contra din remiza cu Norvegia.

ADVERTISEMENT