Life

Imagini în premieră din noul sezon Masked singer. Mihaela Rădulescu a prezentat secvențe din culisele show-ului de la PRO TV

Au apărut primele imagini din culisele noului sezon Masked singer. Mihaela Rădulescu a postat câteva imagini din show-ul unde va fi detectivă.
11.07.2021 | 17:25
Imagini in premiera din noul sezon Masked singer Mihaela Radulescu a prezentat secvente din culisele showului de la PRO TV
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a publicat două imagini pe Instagram din culisele noului sezon Masked singer. Filmările pentru emisiunea care i-a cucerit pe telespectatori cu cele mai spectaculoase transformări se filmează deja, iar noile ediții vor fi difuzate la toamnă de PRO TV.

În noul sezon, postul de pe Pache Protopopescu a cooptat-o pe Mihaela Rădulescu pentru a face parte din juriu. Mihaela nu este la primul ei proiect la PRO.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai fost membră într-un alt juriu celebru în urmă cu câțivaa ani. A făcut echipă cu Andi Moisescu și Andra la Românii au talent.

Mihaela Rădulescu a publicat imagini din culisele Masked singer

Apoi, până la proiectul Masked singer, partenera sportivului Felix Baumgartner a prezentat reality-show-ul „Ferma”.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă a Antenei 1 a postata câteva imagini din noul sezon Masked singer. În una din imagini este prezentată Inna, colega ei de juriu. Nu se știe dacă filmările au fost de la promovarea emisiunii sau vorbim chiar despre una din edițiile ce vor fi difuzate la toamnă.

Pe lângă videoclipul din platoul emisiunii, Mihaela a pus și o fotografie cu ea, strălucind ca o adevărată divă într-o rochie verde care o cuprinde perfect.

ADVERTISEMENT

Mihaela a acceptat cu mult entuziasm provocarea de a ghici ce vedete se află în spatele măștilor și a costumațiilor spectaculoase.

Vedeta are experiență ca prezentatoare și cunoaște o mulțime de personaje publice de la noi. A intervievat de la miniștri la actrițe sau cântărețe.

ADVERTISEMENT
mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu a pus pe Instagram imagini din culisele Masked singer.

„E un show grozav”

Tocmai pentru că a avut ocazia să cunoască multe celebrități Mihaela a fost de acord să facă parte din proiect pentru a vedea dacă își va da seama cine e în spatele camuflajului.

„Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu. Am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez.

Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi.

Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul. E un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască”, a declarat vedeta de la PRO TV.

ADVERTISEMENT