Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Imagini încântătoare cu Olimpiu Moruțan din cantonamentul naționalei! Internaționalul român, pași importanți în procesul de recuperare. Video

Olimpiu Moruțan trage din greu în cantonamentul naționalei din Germania. Internaționalul român face pași importanți în procesul de recuperare.
24.06.2024 | 23:31
Imagini incantatoare cu Olimpiu Morutan din cantonamentul nationalei Internationalul roman pasi importanti in procesul de recuperare Video
Imagini extraordinare cu Olimpiu Moruțan din cantonamentul naționalei. „Tricolorul” trage tare să revină pe teren. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan trage din greu, după accidentarea de la finalul lunii aprilie. Internaționalul român în vârstă de 25 de ani se recuperează în cantonamentul naționalei României din Germania alături de kinetoterapeutul „tricolorilor”, Alin Burileanu.

Imagini încântătoare cu Olimpiu Moruțan din cantonamentul naționalei! Internaționalul român, pași importanți în procesul de recuperare

Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav la finalul lunii aprilie, în Beșiktaș – Ankaragucu (0-0), în manșa tur a semifinalelor Cupei Turciei. Fotbalistul s-a operat chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 25 de ani, după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist de la FC Botoșani sau FCSB nu a putut sta departe și a mers alături de „tricolori” în Germania pentru EURO 2024. În tot acest timp, Olimpiu Moruțan se recuperează în compania lui Alin Burileanu.

Kinetoterapeutul echipei naționale a postat un videoclip îmbucurător pe Tik Tok, unde este foarte activ. Ultimul material video îl înfățișează pe Olimpiu Moruțan, care a scăpat de orteză. „Inspirație, motivație și 5 ore de exerciții zilnice!”, a fost descrierea folosită de Alin Burileanu.

ADVERTISEMENT
@alinburileanu

#morutan Inspiratie, motivatie si 5 ore de exercitii zilnic!

♬ sunet original – alinburileanu

Olimpiu Moruțan, parte din programul echipei naționale a României

Deși nu a putut fi prezent în lotul pentru EURO 2024, din cauza accidentării, Olimpiu Moruțan face parte din programul echipei naționale. Fotbalistul care a revenit în această vară la Galatasaray de la Ankaragucu îi însoțește pe colegi la antrenamente.

Mai mult decât atât, Moruțan lucrează separat în sala de forță alături de Alin Burileanu. Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României, a renunțat la tricoul cu numărul „10” și a ales să joace la turneul final cu tricoul cu numărul „21”, cel al lui Moruțan.

ADVERTISEMENT

„Visul meu era să merg cu echipa națională la un turneu final. Acest vis mi l-am pus de când eram copil. N-am reușit să-l duc la capăt, dar cu siguranță, pe viitor, o să am și eu parte de Campionate Europene”, spunea Olimpiu Moruțan.

Românii, mesaje de încurajare pentru Olimpiu Moruțan: „Avem nevoie de tine la Mondial”

Suporterii români s-au înghesuit să-i trimită mesaje de încurajare lui Olimpiu Moruțan în secțiunea de comentarii a videoclipului făcut public de Alin Burileanu. „Fă-te bine, campionule că avem nevoie la Mondial. Presimt că apogeul generației ăsteia va fi la Mondialul din 2026”.

ADVERTISEMENT

„Felicitări, Olimpiu, sperăm să te refaci cât mai rapid!!”, „Bravo, Olimpiu! Bagă mare și capul sus. Vei reveni mai puternic”, „Campionule, trage tare”, sunt câteva dintre mesajele „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT
3,35 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul Slovacia - România