ADVERTISEMENT
News

Imagini INCENDIARE cu Anda Adam şi Roxana Vancea

Divele astea doua se iubesc, nu gluma! Asa imagini cu Anda Adam si Roxana Vancea gasesti doar in imaginatia barbatilor! Au simulat o partida de amor, bucuria domnilor! Totul s-a intamplat in vazul...
Autor: Ionuţ Cataramă | 11.07.2014 | 09:11
Imagini INCENDIARE cu Anda Adam şi Roxana Vancea

Divele astea doua se iubesc, nu gluma! Asa imagini cu Anda Adam si Roxana Vancea gasesti doar in imaginatia barbatilor! Au simulat o partida de amor, bucuria domnilor! Totul s-a intamplat in vazul lumii, la piscina.

ADVERTISEMENT

Ambele sunt singure, ambele sunt cunoscute… si ambele sunt cel putin suspecte! Suspecte cand vine vorba de relatia lor. Ba  sunt vazute in Centru Vechi, ba la mall, ba la mare… cert este ca Anda si Vancea sunt nedespartite.

Si asta n-ar fi nimic, doar ca frumoasele si senzualele noastre dive au si unele gesturi ciudate intre ele. Ce s-o mai lungim, paparazzi WOWbiz.ro au suprins imagini de senzatie cu Anda Adam si Roxana Vancea la piscina. Cele doua dive au simulat o partida de amor, spre mare bucurie a domnilor din jur. Ramane de vazut cand vom vedea si-un sarut intre cele doua. Cand ai asemenea imagini in fata, cuvintele nu mai au nicio valoare!

Sursa: wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!