Sport

Imagini incendiare cu Inna! S-a afişat pe o plajă pustie!

Frumoasa, fierbinte, aproape ireala! Asa arata Inna in cel mai hot pictorial de anul acesta, realizat intr-un peisaj de vis, pe o plaja pustie, scaldata de cea mai turcoaz mare! La cei 27 de ani ai...
20.11.2014 | 09:20
Imagini incendiare cu Inna Sa afisat pe o plaja pustie
Costumul de baie ii pune perfect in evidenta trupul Innei
Costumul de baie ii pune perfect in evidenta trupul Innei

Fotografiile de faţă ne înfăţişează o femeie frumoasă, cu un corp senzual, ale cărei picioare nu sunt totuşi lipite într-o coadă de peşte, asta pentru că, în această viaţă, Inna nu este o sirenă decât cel mult la modul figurat, cu o voce care a făcut deja milioane de fani în întreaga lume.

Dupa concerte, relaxare!
Inna a avut de curând concerte în Mexic, Turcia şi Spania, făcând zeci de mii de azteci, ieniceri şi toreadori să danseze pe melodiile ei, iar după muncă vine întotdeauna şi răsplata, o răsplată cât o oază de relaxare la malul mării.

Inna

O vedem în poze pe Inna îmbrăţişând nisipul fierbinte şi lăsându-se îmbrăţişată la rându-i de valurile mării

Declaratii neasteptate 

Deschisa si vesela, Inna si-a dezgolit de curand sufletul intr-un interviu exclusiv pentru Ciao!, unde a vorbit fara perdea despre fostii iubiti, despre ambitiile ei si stilul de viata, dar si despre relatia cu cei mai apropiati oameni din viata ei. “L-am cunoscut pe Luci (n.r. – Lucian Stefan Gitita, managerul ei) cand lucram ca secretara la agentia imobiliara a mamei lui. Eram in primul an de facultate, aveam 20 de ani”, a povestit Inna.

De altfel, ea a recunoscut, in exclusivitate, relatia pe care a avut-o cu managerul sau pana de curand: “Lucian e jumatate din creierul meu, Am fost 5 ani impreuna. Cu Luci am cea mai frumoasa relatiei care s-a putut intampla in viata mea. Ne-am despartit pentru ca deja calatoream foarte mult impreuna, faceam totul impreuna si atunci cand ai aceeasi meserie, ajungi sa fii mai bun prieten decat iubit”, a spus ea.

Tags: