ADVERTISEMENT
Life

Imagini incendiare cu Irisha de la Survivor România! A făcut dezmăț total în platoul Bravo, ai stil

Autor: Dan Suta | 09.04.2021 | 10:50
Imagini incendiare cu Irisha de la Survivor România! A făcut dezmăț total în platoul Bravo, ai stil
Irisha de la Survivor România a oferit momente spectaculoase la Bravo, ai stil 5. Foto: Instagram

Irisha de la Survivor România este una din noile concurente ale reality-show-ului de la Kanal D total lipsită de inhibiții! Fata care a intrat în echipa Faimoșilor în edția din 8 aprilie a făcut furori pe micul ecran în urmă cu doi ani, când era una din aspirantele la trofeul de la Bravo, ai stil sezonul 5.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre galele concursului de modă de la Bravo, ai stil, Irisha (Irina Ceban pe numele din buletin) a lăsat la o parte orice urmă de pudoare și a oferit un spectacol interzis cardiacilor.

Irisha a apărut pe scenă în fața juraților îmbrăcată sumar, tăvălindu-se pe jos și n-a mai lăsat nimic imaginației celor de acasă, fiind una din cele mai îndrăznețe apariții dintr-o gală din sezonul 5.

Irisha de la Survivor România s-a tăvălit în platoul Bravo, ai stil acum doi ani

Tema galei în care Irina a făcut dezmăț total a fost „Glamour sexy”, iar basarabeanca nu s-a jucat deloc, reușind să îi uimească pe membrii juriului.

ADVERTISEMENT

Irina a apărut în fața telespectatorilor cu niște cizme lungi, decupate lateral, un body care avea aplicat niște franjuri și, cum nu se putea altfel, cu posteriorul la vedere.

Chiar dacă vedeta arăta spectaculos, nu a nimerit-o în totalitate la acea apariție din punct de vedere stilistic. Unul din criticii vehemenți ai felului în care s-a prezentat a fost Maurice Munteanu.

Singurul minus: blana cu fermoar

„Nu vă mai cumpărați în viața voastră haine din blană cu fermoar. Nu cunosc ceva mai atrocisim la o duduie, la o cucoană, dar mie nu-mi plac hainele din blană cu fermoar. Nu se potrivește acea haină cu această tăvăleală splendidă”, a comentat Maurice Munteanu, care i-a acordat în cele din urmă nota maximă.

ADVERTISEMENT

De aprecieri s-a bucurat și din partea lui Cătălin Botezatu, care a ținut-o puțin pe jar reușind s-o păcălească pe concurentă. Inițial i-a spus că a fost vulgară doar ca să o pistoneze, însă în realitate a fost și el fermecat de dansul senzual pe care concurenta l-a oferit în platoul emisiunii.

Irina și-a încercat norocul la Survivor România la doi ani după prezența la Bravo, ai stil, unde susține că vrea să își depășească limitele. Moldoveanca a intrat în echipa Faimoșilor alături de fosta asistentă de televiziune Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!