News

Imagini incendiare cu Natalia Mateuţ pe plaja din Grecia!

Natalia Mateut si-a facut o brigada "hot" de romance si a plecat cu acestea la distractie in Grecia. Alaturi de sora ei, Alexandra, si de fosta iubita a lui Dorian Popa, Elzy, Natalia a ales sa mearga...
15.08.2014 | 08:17
Imagini incendiare cu Natalia Mateut pe plaja din Grecia

Natalia Mateut si-a facut o brigada “hot” de romance si a plecat cu acestea la distractie in Grecia. Alaturi de sora ei, Alexandra, si de fosta iubita a lui Dorian Popa, Elzy, Natalia a ales sa mearga in Mykonos.

1

Singure si fara obligatii, cele trei fete s-au dus in vacanta cu scopul clar de a se distra, si de ce nu, de a se indragosti. Pe net, Natalia si-a postat un filmulet in care danseaza pe masa, la un party, alaturi de sora ei si de Elzy. Romancele noastre fac un adevarat show in fata unor straini frumusei si cu bani.

2

Din peisaj nu au lipsit miscarile provocatoare din fese, dar si sampania fina, comandata de domni din jur, in cinstea show-ului oferit de fetele fostului mare fotbalist, Dorin Mateut. Daca Natalia se va intoarce combinata din Grecia ramane de vazut, cert este ca frumoasa asistenta isi traieste vara din plin.

3

SURSA: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!