News

FOTO HOT cu SEXY avocata de la Vocea României

Are cu ce! A absolvit Facultatea de Drept, insa detine un trup care nu trebuie sub nicio forma ascuns sub o roba. Sexy-avocata Theodora a impresionat la "Vocea Romaniei" cu glasul ei, dar cand o vezi...
09.12.2014 | 12:07

Are cu ce! A absolvit Facultatea de Drept, insa detine un trup care nu trebuie sub nicio forma ascuns sub o roba. Sexy-avocata Theodora a impresionat la “Vocea Romaniei” cu glasul ei, dar cand o vezi sumar imbracata, chiar ca te lasa fara voce.

1

Theodora Marginean este originara din Suceava, dar de cativa ani locuieste in Bucuresti. Este de profesie avocat, insa a renuntat repede la meserie caci si-a dat seama ca visul sau este sa devina o cantareata celebra.

2

La 18 ani insa, ajutata de fizicul sau de invidiat, blonda a imbratisat si o cariera de model si a realizat pictoriale incendiare. Unul dintre acestea a avut loc la doar cateva zile dupa majorat, la multe grade cu minus, intr-un peisaj de poveste.

3

Imbracata sumar, doar in bikini si sutien, Theodora a reusit sa incinga imaginatia masculilor care au asistat la sedinta foto, care au uitat pana si de zapada de afara. Constienta de atuurile sale, Theodora nu a renuntat nici acum la meseria de model, pe care o face in paralel cu cea de solista.

4

A participat la Vocea Romaniei

Blonda are 28 de ani si este absolventa Facultatii de Drept, calcand astfel pe urmele parintilor sai. Nu a profesat prea multa vreme, caci si-a dat seama ca pasiunea pentru muzica este mult mai mare si a decis sa-si incerce norocul pe piata din Romania.

5

In 2011 participat la showul “Vocea Romaniei”, unde nu a reusit sa treaca de preselectii, dar nu s-a dat batuta si bine a facut. Marius Moga si-a dat seama ca are potential si a hotarat sa-i compuna o piesa cu care a reusit sa intre in topurile muzicale. Succesul a venit instant, asa ca Theodora si Marius Moga au hotarat sa colaboreze mai departe si pentru alte piese.

6

7

8

9

sursa: cancan.ro