Sport
notix pixel id

Imagini incendiare cu Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard. Cele două sportive sunt protagonistele ultimului spot de promovare NB

Sunt frumoase și faimoase. Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard au fost alese pentru a prezenta cel mai nou spot comercial al producătorului de echipament sportiv New Balance.
03.12.2021 | 13:33
Imagini incendiare cu Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard. Cele două sportive sunt protagonistele ultimului spot de promovare NB
Sorana Cîrstea pozând. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea și canadianca Eugenie Bouchard sunt două dintre jucătoarele cu cei mai mulți fani pe rețelele de socializare. Cele două au în comun nu doar frumusețea, ci și sponsorul tehnic.

Brandul american de echipament sportiv care le asigură suportul tehnic a ”profitat” de notorietatea lor în cel mai recent spot de promovare a produselor New Balance.

Sorana Cîrstea și Eugenie Bouchard au avut ce arăta

Pentru Sorana Cîrstea sezonul 2021 s-a încheiat la Linz unde din cauza unei accidentări a fost nevoită să abandoneze chiar înaintea primului meci din turneu.

ADVERTISEMENT

Însă, atunci când nu joacă, sau nu se antrenează, sportiva din România este implicată în ședințele foto ale numeroșilor parteneri cu care are contracte de promovare.

Sursa foto: Instagram

Recent, Sorana a participat alături de Eugenie Bouchard la o ședință foto ale unuia dintre sponsorii tehnici ai celor două jucătoare.

ADVERTISEMENT

Cele două sportive au avut ”ce arăta”, iar imaginile au fost postate de canadiancă pe pagina personală de Instagram.

Ședința foto a fost pe cât de spectaculoasă, pe atât de ”fierbinte”, iar urmăritorii celor două jucătoare, de pe rețelele de socializare, au apreciat instantaneele.

ADVERTISEMENT

2021 a fost un an bun pentru Sorana Cîrstea

Pentru jucătoarea de 31 de ani, 2021 a fost un an reușit. A cucerit al doilea titlu din carieră, la Istanbul și a mai disputat o finală la Starsbourg.

Și în turneele de Grand Slam prestațiile ei au fost constante. La cele patru mari turnee la care a participat Sorana a obținut cel puțin o victorie.

ADVERTISEMENT

Astfel, românca încheie anul competițional pe locul 38 în lume și se pregătește pentru debutul viitorului sezon, în Australia.

Anul acesta, la turneul care a precedat primul mare șlem al anului, Grampians Trophy, Sorana a ajuns până în sferturile de finală. Cel mai probabil tot acolo își va începe aventura sportivă și în ianuarie anul viitor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik