Imagini INCENDIARE cu vedeta unei emisiuni culinare

Una dintre concurentele unei emisiuni culinare a demonstrat ca are "calitati" si in dormitor, nu numai in bucatarie. Aceasta a fost filmata goala, iar imaginile sunt absolut uluitoare!...
08.12.2014 | 17:34
Imagini INCENDIARE cu vedeta unei emisiuni culinare

Una dintre concurentele unei emisiuni culinare a demonstrat ca are “calitati” si in dormitor, nu numai in bucatarie. Aceasta a fost filmata goala, iar imaginile sunt absolut uluitoare!

1

La cei 43 de ani, Angela Lepadatu a ajuns destul de departe in competitia difuzata de postul Antena 1. Pe langa talentele sale etalate in bucatarie, concurenta ascunde si alte surprize, unele la care au acces doar cei care urmaresc site-urile unde se practica videochat-ul.

VEZI MAI MULTE IMAGINI

Contactata telefonic, femeia a spus ca s-a lasat filmata pentru prietenul ei, iar cadrele au ajuns, fara stirea ei, in “meniul” unui studio de videochat.

2

“Si care e problema?”

Contactata de catre reporteri si intrebata daca a facut videochat, Angi Lepatu, una dintre cele mai talentate bucaterese de la emisiunea la care participa, a raspuns cu nonsalanta: “Si care e problema?”. Concurenta de 43 de ani, originara din Republica Moldova, ne-a mai povestit ca acest lucru s-a intamplat inainte sa inceapa filmarile pentru emisiune.

“Scuza-ma, dar nu eram prostituata pe centura. S-a intamplat inainte de emisiune, nu dau mai multe detalii, am spus ce este de spus!”, a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, Angi.

3

“Restul imaginilor sunt prietenul meu”

Ulterior, Angela a revenit si a dorit sa explice totul despre aventura sa cu videochatul. Moldoveanca a spus ca a facut mai multe fotografii, deoarece a fost imaginea unui studio de videochat, afacerea fiind a unui prieten.

4

“Sa fii imaginea unui studio nu e nicio rusine, atat am vrut sa va mai spun. Am facut niste poze pentru imaginea studioului, restul sunt in timp ce faceam eu, de-ale mele, cu prietenul meu. E altceva. Poate le-a postat cineva sau le-a luat cineva din calculatorul lui, dar eu nu am facut (n.r. videochat). (…) Nu vad ceva urat aici, ca doar nu e prostitutie, iar videochat fac toti, fac si cu prietenii lor cand nu se vad”, a dezvaluit Angi.

sursa: cancan.ro