Life

Imagini incredibile cu iubitul Margheritei de la Clejani! A fost surprins vorbind de unul singur, în plină zi

24.05.2020 | 17:56
Imagini incredibile cu iubitul Margheritei de la Clejani A fost surprins vorbind de unul singur in plina zi
ADVERTISEMENT

La doar 24 de ore după accidentul provocat de Margherita de la Clejani pe fondul substanțelor interzise pe care le-a consumat, iubitul său a fost protagonistul unor imagini bizare. Dis de dimineață, cei doi îndrăgostiți se plimbau liniștiți prin parc și se sărutau cu foc, fără să le pese că fiica celebrilor lăutari riscă să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

Iubitul Margheritei de la Clejani, comportament bizar în plină zi. A fost surprins în timp ce vorbea singur

În imaginile surprinse de cei de la spynews.ro se poate observa cum la un moment dat, în timp ce savurau câte o sticlă de bere, bărbatul s-a ridicat și a mers câțiva metri  mai încolo de Marga, așa cum este alintată tânăra interpretă de muzică lăutărească și a început o discuție ceva mai aprinsă, ridicând brațele, probabil pentru a-și accentua afirmațiile făcute. Nimic ieșit din comun până aici, numai că în direcția în care acesta vorbea nu se afla nimeni.

ADVERTISEMENT
Iubitul Margheritei începe să vorbească, însă în direcția sa nu pare a fi nimeni. Sursa foto: spynews.ro
Iubitul Margheritei începe să vorbească, însă în direcția sa nu pare a fi nimeni. Sursa foto: spynews.ro

Mai apoi, pare puțin deranjat de prezența maimuței, binecunoscutul animal de companie al familiei, așa că o lovește, în semn de „răzbunare”, cu palma peste cap, în timp ce Margherita aruncă sticla la întâmplare, fără să-i pese că încalcă astfel o regulă de bună purtare. Gestul său este imitat apoi de partener, care se descotorosește astfel de un pahar cu cafea.

Ce a spus bărbatul după accidentul provocat de iubita sa

Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, tânărul despre care se presupune că s-ar fi aflat în mașină alături de Margherita, oferea prima reacție cu privire la accidentul provocat de controversata cântăreață. Acesta a susținut varianta întregii familiei, negând vehement existența vreunui dosar penal, deși comunicatul transmis de oamenii legii îl contrazice.

ADVERTISEMENT

Am fost la prietenii noștri comuni să ne consultăm în legătură cu noua colecție. AM plecat de acolo, eu i-am zis să nu lăm mașina, am rugat-o frumos și ea a luat-o. Își făcea buzele în oglindă.

Pur și simplu a făcut o curbă la dreapta și erau niște mașini parcate și le-a lovit. Poliția i-a cerut toate actele și au pus-o să facă un etilotest care a ieșit negativ. Am luat maimuța și m-am dus să am grijă de maimuță”, a declarat iubitul Margheritei de la Clejani. Dar să vedem ce spun autoritățile.

ADVERTISEMENT

Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest.

A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă.

ADVERTISEMENT

Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București.

ADVERTISEMENT
Tags: