Sport

Imagini incredibile cu Messi în prim-plan de la amicalul cu Jamaica. A dat autograf pe spatele unui spectator care a invadat terenul! Video.

Lionel Messi a obținut victoria cu numărul 100 în naționala Argentinei, pentru care a reușit o dublă în amicalul cu Jamaica de la New Jersey.
28.09.2022 | 10:18
Imagini incredibile cu Messi in primplan de la amicalul cu Jamaica A dat autograf pe spatele unui spectator care a invadat terenul Video
Fanii lui Lionel Messi au pătruns pe teren în timpul meciului Argentina - Jamaica 3-0 pentru a obține un selfie și un autograf de la idolul lor
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost în prim-planul amicalului câștigat cu scorul de 3-0 de naționala Argentinei împotriva Jamaicăi, disputat la Harrison, New Jersey. După dubla reușită în partida cu Honduras, câștigată tot cu 3-0, starul lui PSG nu a început ca titular confruntarea de pe Red Bull Arena din cauza unei stări gripale.

Messi a avut parte de o securitate draconică în Statele Unite

Messi a intrat pe teren în minutul 56 în locul lui Lautaro Martinez la scorul de 1-0 pentru sud-americani, după golul marcat în minutul 13 de noul atacant al lui Manchester City, Julian Alvarez.

ADVERTISEMENT

El a fost ovaționat de toți cei 25 de mii de spectatori încă din momentul în care s-a ridicat de pe banca de rezerve, iar entuziasmul a doi suporteri a depășit toate așteptările.

Cum măsurile de securitate luate de americani în privința naționalei Argentinei au fost drastice, fanii nu au avut nicio șansă de a se fotografia sau de a cere autografe vedetelor din lotul lui Lionel Scaloni nici măcar la antrenamentele oficiale.

ADVERTISEMENT

Un fan a vrut să își facă selfie cu Messi pe gazon, altul să primească un autograf pe piele

Mai mult chiar, un polițist chiar i-a transmis unui susținător al “pumelor”, care îl întrebase dacă l-ar putea vedea pe Messi, că are mai multe șanse să îl vadă în Qatar!

În asemenea condiții, doi fani argentinieni au căutat metode originale de a obține un suvenir pe viață de la idolul lor. Mai întâi, la opt minute după intrarea lui Messi pe teren, un spectator a intrat pe teren alergând spre decarul Argentinei cu telefonul în mână cu dorința de a-și face un selfie cu el.

ADVERTISEMENT

Personalul de securitate a interveni, însă, și l-a oprit înainte de a-și atinge obiectivul. Dar nu a fost singurul pentru că imediat după ce Messi a marcat golul de 2-0, un alt fan a sărit pe gazon la bustul gol, solicitându-i idolului său să îi dea un autograf pe spate, chiar pe piele!

Messi a ajuns la 100 de victorii în naționala Argentinei

Iar Lionel Messi a acceptat fără probleme, numai că apariția stewarzilor l-a împiedicat să își termine semnătura! Fanul respectiv nu a avut parte de repercusiuni din partea forțelor de ordine întrucât a fost filmat de un alt suporter la finalul jocului, când încă păstra pe spate fragmentul de autograf primit de la căpitanul naționalei Argentinei.

ADVERTISEMENT

La doar un minut după incredibilul moment, în care și-a pus inedita semnătura pe spatele acelui suporter, Lionel Messi a reușit dubla dintr-o lovitură liberă și a ajuns la 90 de goluri în 164 de selecții pentru naționala Argentinei.

Fotbalistul de 35 de ani a bifat, astfel, victoria cu numărul 100 în tricoul reprezentativei “pumelor” și a intrat într-un club select, din care mai fac parte spaniolii Sergio Ramos și Iker Casillas, portughezul Cristiano Ronaldo și mexicanul Andres Guardado.

ADVERTISEMENT